Atsakymai

  1. 4

    mes gavom dovanų 1-ojo gimtadienio proga. Tadaa buvo rugpjūčio mėn., tai pasivažinėjom labai trumpai, iki pirmų šalčių. Nors reikėjo kelių savaičių, kol įprato su juo važiuoti lauke. Bet mano dukrytė jau tokia, jai su nauju daiktu reikia laiko apsiprasti. Dabar dukrytei jau 1 m. 7mėn., tai jau vėl išsivarėm į lauką. Kol kas visai noriai važiuoja. Turim irgi tokį - su rankena, stumiamą. Mes pirkom Vaikutyje ,bet sakė Gariūnuose labai daug tokių triratukų kainuojančių 100 Lt.

    elegancija

  2. 3

    mes tai turejom toki be rankenos, nuo rusu laiku islaikyta sena triratuka. labai dziaugiames, jie daug tvirtesni ir stabilesni. vazinejomes tris metus nuo 2 metuku.

    Tanniuke

  3. 2

    Mes iš senelių gavom dovanų pirmojo gimtadienio proga. Labai patinka mano mergaičiukei, net vakarais prieš einant miegoti, dar paprašo po kambarį pavežioti (gerai, kad yra vietos :)))) Man lengviau į lauką išeiti, o ir dukrytei labai labai patinka :))

    Irma

  4. 2

    Mes planuojame pirkti uz poros savaiciu, kai sueis metukai :) Turetu buti neblogas uzsiemimas :)

    Erika_P

  5. 2

    planuojam pirkt ant 1-o jo gimtadienio.

    nesvarbu

  6. 2
  7. 2

    maniškei 2m.planuoju pirkti kai tik labiau atšils orai:)

    emiliukas

  8. 2

    mes krikstynu proga gavome, buvo tada mum 9 men. kazkur nuo metuku laiko pradejome naudotis, tikrai geras dalykas, ant jo yra tokia rankena kur stumi vaikuti

    vestina

  9. 2

    mes pirmojo gimtadienio proga pirkom,labai patiko mergaitei ir man buvo patogu ja vezioti,nei su vezimu

    iirina

  10. 1

    planuojam pirkti,kai bus du metukai

    ruta26