Atsakymai

  1. 3
  2. 3

    Vienas namuose megsti ziureti?:)))
    Man NE, bet su tuo grazus-negrazus, pati zinai, kaip buna:) Skonio reikalas taip sakant, net draugai vienodai vaiku nevadina. As savo vaikui tokio vardo neduociau, bet kalbama ne apie mano vaika- jei sunus prasitartu, kad turi drauga Kevina, tikrai nepulciau rekti, kad FUI, kas per vardas...

    linelis

  3. 3

    tikrai ne. Nelietuviskas, kvepia amerikonizmu, arba barbes kenu. Zodziu, visa ta sintetine kultura.

    Vaidota

  4. 3

    Skamba tai graziai tik kad ne lietuviskas, asociuojasi su Kostneriu:))) Na, bet dabar gi vardams ribu nera kas kaip sugalvoja koks kam patinka toki ir deda, cia tik skonio reikalas:)

    adkia

  5. 2

    amerikoje tai labai populiarus, man kazkada pagal aupair teko dirbt amerikoje tad vaiku tevo vardas buvo Kevinas ir siaip filmuose girdimas daznai, bet tai ne lietuviskas, bet jeigu planuojat gyvent ne lietuvoje, tad gal visai nieko..

    gertruda

  6. 2
  7. 2
  8. 2

    Mano brolis norėjo savo sūnui dėti,nes jie Ispanijoje gyvena,bet man tai nepatiko.Gerai,kad pasirinko lietuvišką.Na,bet jei šeima mišri,tai nematau nieko blogo.Reikia ieškoti kompromiso su kitataučiu.O lietuviškai šeimai tai yra ir geresnių vardų.

    gtg

  9. 2

    Man asmeniskai nelabai patinka sulietuvinti amerikietiski vardai. Buna nemazai tevu, kurie pasirenka imatru varda savo vaikui ir net nesigilina, ka jie reiskia. Kevinas man nelabai patinka, nors Tomas, Deividas, Matas juk irgi ne lietuviski vardai, bet jie musu kalboje kazkaip prigijo ir tinka. Skonio reikalas.

    Agne

  10. 2

    NE.cia sulietuvintas vardas,Kevin yra angliskas vardas.
    negi nera graziu lietuvisku vardu!
    cia mao nuomone

    genutester