• 14ats.

    Koks zaisliukas buvo pati geriausia investicija ir jusu mazyli ilgiausiai domino/a ? :))

    Mano berniukas pries pusantru metu gavo dovanu supama arkliuka,ir iki siol nei dienos be jo nors jau isaugs greit ir dazai jau trinasi bet vis pribega pasisupti,ryte vos prabudes jau jungiasi filmukus,iskart arkliuka "issivaro" i viduri kambario ir supasi:)) atrodo nezinau ka be jo darytume;))))

    sandrituteŽaisliukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    mes tai labai triratuka mylejom ir mylim, tris metus atvazinejom, dabar jau mazas, bet negalime issiskirti, jau ir pusbrolis prase padovanoti, bet ji nei kaip nepadovanoja ir labai pergyvena, kad dabar jau pavasaris, o ji nebegali su savo triraciu vazinetis.

    Tanniuke

  2. 2

    vilkelis lavinamasis kamuolys kur reikia sudeti figureles į ji labai patinka.

    mamyciuke

  3. 2

    pasispiriama mašinytė,neatsibodo jau daugiau kaip metai,arkliukas nepasiteisino,nesisupo visai,atsisėsdavo kojas susidėjusi televizoriaus pažiūrėti.

    emiliukas

  4. 2

    grojanti zvaigzdute virs pakabinama ant loveles:)

    Anonimas

  5. 1

    Ropojima skatinantis "FISHER PRICE"kamuoliukas.

    ruta26

  6. 1

    Na pas mus jau nemaza laika pasitarnauja vaikstyne joje kasdien praleidzia nemazai laiko patinka jam ir domisi ...:)

    ikmeskute

  7. 1

    Pas mus nera tokiu zaislu kurie domintu ilga laika,ir tas supamas arkliukas stovi nekliudomas ,na nebent vienas pasiims tada bus pestynes nes ir kitam tuoj jo reiks.

    Ermita

  8. 1

    Supamas arkliukas,budavo dienu,kad jam daugiau niekas aplink neegzistavo tik arkliukas,na aisku valgyti dar :).Tai teko slept kuri laika nes niekuo daugiau nesidomejo.O paskui eme suptis tik kai uzsinoredavo,o db kazkaip retai stovi kampe.Nors jau per didelis arkliukui.db domisi kaladelemis

    lineja85

  9. 1

    labiausiai vaika domina paspiriamoji masina ir knygutes:) tik ar ilgam:))))

    erika1984

  10. 1

    Per mano mažosios 1 m. 7 mėn. gyvenimą, dar neatsirado toks žaislas:) Tiesiog yra laikini, keliems mėn. reikalingi. Dabar turim knygutę, kurioje vien tik paveiksliukai, tai ji rodo, o aš turiu sakyti koks tai daiktas arba atvirkščiai darom. Tai jau praktiškai moku knygą mintinai:) Prieš tai ilgą laiką žaidėm su figūrėlėm, kurias reikia sudėti pagal formas; Vienu metu buvo kaladėlių dėliojimo manija. Bet kiti didesni žaislai, kaip mašina-paspirtukas; lėlių vežimėlis ar pačios lėlės kol kas visiškai nedomina. Buvom išsinuomoję panašiai kaip supamas arkliukas, bet ten buvo vėžliukas, bet per mėn. taip labai juo ir nesusidomėjo.

    elegancija