• 11ats.

    mamos blondines

    ar kuri esat pati sau pasidaziusi sviesiai plaukus namuose,kad nereiktu kirpyklos ....as buvau blandine nuejau i kirpykla prasiau kad padarytu naturalia tai kaip nudaze tai tie plaukai is rudu pasidare zali ne galiu i save zeti,blandine graziau atrodziau nei db isdarke plaukus...:(nzn ka daryt

    renaciuke000Kiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    man tas pats būdavo, tai nutariau išbandyti naujus palette dazus blondinems intensive color creme C9 silver blond(iš viso yra trys nauji atspalviai). man labai patinka mano naujoji splava. ir daug pigiau nei kirpykloje.

    mysteryy

  2. 1

    anksciau kartais namie dazydavausi ir tai dazydavau tamsiai , bet dabar kadangi dazau visada sviesiom sruogom tai namie nebandau net pati visada einu i kirpykla ir graziai padaro

    Mazute

  3. 1

    paauglysteje visada pati sau plaukus daziausi,ir puikiai pavykdavo jokiu plemu nesigaudavo, buvau ir blondine ir ruda ir juoda, visokiu spalvu mano plaukai mate :)
    tavo atveju palaukciau savaite dvi ir tada vel dazyciau

    Milana69

  4. 1

    as namuose visada daziausi,,o tau taip yra,kad buvai blondine,buvo plaukiai nugarinti peroksidu,todel reikia dar karta dazyti rudai ir bus ok

    Anonimas

  5. 1

    anksčiau eidavau kiekvieną mėnesį į kirpyklą bet dabar (kokie 2-3 mėn.) to nebedarau. Nusprendžiau taupyti :)) Rinkausi Garnier color naturals, Nr 9. Man tie tiko ir patiko labiausiai. Mano plaukai ploni tai tos pakuotės pilnai užtenka visiems plaukams nors kiekvieną mėnesį gal ir nereikėtų dažyti visų plaukų....

    Irma

  6. 1

    Pati dazau, nes kirpyklose man kiekviena karta nudazydavo ne taip, kaip noredavau. Man visiskos blondines - negrazu, man grazu, kaip plaukai atrodo naturaliai, smelio,medaus atspalviu.
    Man medaus atspalvi pavyksta isgauti su 8 nr. loreal dazais, bet cia priklauo nuo kiekvienos plauko strukturos. Tu su siais dazais gali gautis ir brunete :)

    Vaidota

  7. 1

    niekada namie neesu daziusi plauku, viosada einu y kirpykla, dazausi srogelemis

    vestina

  8. 1

    sau nedazau, bet mamai ir sesei nuolat sviesinu plaukus. as tai patarciau nusipirkti geru dazu, pvz., Loreal ir nusidazyti ar drauges kokios pasiprasyti. nueisi i kirpykla ir sumokesi kruva pinigu, tai mano nuomone, geriau jau tada pora kartu paciai dazyti, kol atgausi spalva.

    Elevina

  9. 1

    visad pati daziau kai buvau blondine, db esu tamsi, bandziau vel sviesint visaip irgi pati, nieko nesigavo, buvau ir ryza ir visokia,sugadinau plaukus, nusideginau, tai vel grizau prie tamsios:) Eik dar karta i kirpykla, kitaip manau nieko nebus..

    vabaliuke

  10. 1

    As dazniausiai namie sau dazausi plaukus, retai einu i kirpukla, dar ir mamai nudazau, nes ji pati nemoka :)

    Indruke