Atsakymai

  1. 3

    man traukesi gimda ir pilvas tas dingo,beveik iki pradinio dydzio.na dar truputeli yra, bet tikrai nepasakysi, kad po gimdymo.bet nezinai nuo ko priklauso, gal ,kad pries gimdyma sportavau,presas pilvo buvo treniruotas, tai gal tas pilvas tamprus.

    bantukas

  2. 3

    na as pagimdziau truputi kelios dienos kaip pries savaite tai pilvukas buvo. atrodziau kaip vel nescia:))) gyd patare isigyti toki dirza toks aplink visa juosmeni ir susispaudi kiek nori ir dabar vaikstau liekna ir gyd sako pades, nes kitu atveju taip ir bus pilvukas tai nuskubejau i eurovaistine ir vaistininke patare koki pirkti jis toks labai sako tinkantis po opercaju tai moterys perka ji po gimdymu tai ir nusipirkau kainavo 63 lt ir nesioju tai labai fainai kazkaip, nezinau ar cia gimda susitrauke ar kas bet per pora dienikiu pilvukas super pasitrauke. ju yra pirkti tik didziosiose euro vaistinese kur savitarna na ten pasiklausi ir rekomenduoja ziuresiu kaip jis man dar daugiau pasitarnaus siaip tai patenkinta esu.

    ugne

  3. 3

    Su tuo nelemtu pilvu reikia dirbti.Masazuoti kasdien,daryti pratimus pilvo presui.Tiesiog pasokti,naudojant judesius pilvo raumenims.Labai gerai pilvo sokis.Reguliariai tai darant,pilvas tikrai susitraukia.Turiu jau penkis vaikelius,o pilvas likes visai nedidelis,nes ,,dirbu''su juo.Tuoj po gimdymo pilvas yra didokas.Gimda dar traukiasi.Negreitas tas procesas.Ir mankstinti pilva po gimdymo reikia atsargiai.Taciau po kokiu puses metu,nereikia saves gaileti ir galima mankstintis intensyviau.Tiesiog ,,sudeginti'' pilvo riebaliukus ir pazadinti pilvo raumenis.

    vilem

  4. 3

    turėjau diržą, tai kiaurą parą su juo vaikščiojau, bet kad labai veiksmingas būtų, tai nežinau. Visgi patariama susiveržti pilvuką - didesnė tikimybė, kad neliks nukaręs. Mano pilvas dabar toks, koks ir buvo prieš nėštumą, tai gal ir padėjo tas diržas.

    bum

  5. 2

    po visų gimdymų nešiojau spec. kelnaites

    okse0711

  6. 2
  7. 1

    nezinau kodel man buvo kitaip nei kitom, nzn nuo ko tai priklauso, bet pilvas susitrauke po 3paru,gryzau namo lygiu pilvu,nors matydavau kad po gimdymo moterys iseina tikrai kaip 6men nestumo,o man nieko nebebuvo... gal ka 9kg tepriaugau,nzn ... pacia pirma diena dejau spec dirza po gimdymo kur suspaudzia pilva,bet nemanau,kad cia jis padare didiji darba ...

    Milana69

  8. 1

    Man po gimdymo liko nemazas pilvas. Korseto ant saves tinkamo neradau Akropolyje tai ir nebeieskojau kitus, nei laiko nebuvo, niekur neisejau su mazuoju. Tai po kiek laiko pradejau atsilenkimus daryti is pradziu vos 5 padariau o dabar per diena 200 padarau tai jauciasi kad prasas pastiprejes. Iki vasaros is vis jau bus dar grazesnis nei pries nestuma :)))

    Erika_P

  9. 1

    man tai pat po 4 pilvas budavo,kaip negimdziusios,nereikejo nei jokiu dirzu,nei nieko.bet po paskutinio tai gan didokas pilvas likes,net nezinau kaip ji panaikint.nors jau praejo beveik 9 men,bet nei kiek nesumazejo.galvoju gal cezaris kaltas.

    nesvarbu

  10. 1

    man viena moteris patare po gimdymo apsiristi elastiniu bintu pilva...bet kazin ar padetu?

    Agnute