• 17ats.

    Siaubinga katastrofa Lenkijoje..,susimasciau ir noreciau jusu paklausti,mamytes..,kaip manote,ar tai likimas? Ar tikite tuo? Ar bet kokia skaudi netektis tai tiesiog atsitiktinumas?,t.y.atsidure zmogus netinkamoj vietoj,netinkamu laiku?

    Mano mama netiki lemtimi..,sako pats zmogus savo likimo kalvis...Gal is dalies ji teisi,bet kai ivyksta tokios katastrofos kaip siryt Lenkijoje...,juk tokiu atveju savo likimo "nenukalsi".Kokios jusu nuomones?

    geguziukasKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    o kaip pasiseke stiuardesei,kuri nespejo i lektuva!!va cia tai likimas...labai gaila artimuju,neisivaizduoju kaip viska istvers..sitiek zmoniu..

    bantukas

  2. 2

    Gal tai ir likimas, bet mane tai sukrete kaip išgirdau šitiek žuvusiūjų o jų vaikai juk liko kaip gaila.

    mamyciuke

  3. 2

    Nejuciom prabega metai,ir viskas lieka praeity,bet tas gyvenimas lyg vesulo verpetas palieka pedsakus sirdi.Negrysta valandiele ne viena,ir ne minutei laikas nesustoja, ismokim dziaugtis kiekvena diena, kuria likimas mums padovanojo.

    azas

  4. 2

    tik dabar delfyje paskaičiau,kaip baisu,o kas ten nutiko neaišku?

    emiliukas

  5. 1
  6. 1

    galbut ir atsitiktinumas,niekas nera apdraustas nuo nelaimiu,jos gali bet kur ivykti,o gal tai teroro aktas,nes paskutiniu metu ypac padaznejo aviakatastrofu

    ruta26

  7. 1

    uzuojauta visai lenkijai o ypac artimiesiems manau kad kiekvienas zmogus nusilemia savo lemti

    ikmeskute

  8. 1

    mano manymu taip yra nulemta. zmogus ne pats gyvenima kuria - jis jau yra sukurtas, taciau gali koreguoti.

    ugniukas

  9. 1

    Likimu as netikiu, manau tai, kas ivyko Lenkijoje daugelio netinkamu veiksmu ir atsitiktinumu visuma. Jei butu lektuvo pilotas paklauses ir tupes ne tame orouoste, viskas butu buve kitaip. Likimas cia niekuo detas, tiesiog zmoniu klaidos ar kiti veiksniai priveda prie tokiu nelaimiu

    Indruke

  10. 1

    labai baisu , gal istiesu likimas ....

    Mazute