• 16ats.

Atsakymai

  1. 2

    operacija vyko apie puse val,tiksliai net nezinau.vyro neileido iskart po to. dvi val gulejau reanimacijoj.

    bantukas

  2. 2

    operacija vyko gal kokia valanda vyras buvo už duru poto mane išvežė ir tada pamačiau vyra.

    mamyciuke

  3. 1

    AS NELIETUVOJE GIMDZIAU TAI CEZARIS TURKO LABAI GREITAI NET NEZINAU KIEK TU MINUTCIU!VYRAS BUVO SALE NIEKUR JO NEPALEIDAU

    VANESA8381

  4. 1

    man taip pat truko apie 45 min su viskuom,vyro neileido nes net nespejo po darbo atlekt,kai atvaziavo jau as gulejau operacinei,tai teko laukt uz duru.operacijos metu gavau nemenka soka,nes labai bijojau,tai isvezta is operacines net nenorejau su vyru kalbet.po to kai atejo i renimacija jis tai jau buvo viskas kitaip tik labai pats pasimetes buvo.gaila net buvo ziuret:-))))))))00

    Brige88

  5. 1
  6. 1

    Nuo operacijos pradzios iki kol istrauke vaikuti 15min., o tada dar apie 30 min. siuvo ir tvarke viska. Paskui isveze i pooperacine palata, prabuvau ten nakti ir ryte jau i normalia palata perkele :)

    Zui

  7. 1

    as net nezinau kiek man laiko truko viskas, kazkaip nesiorientavau as ten ir nelabai ka pamenu, nes labai sunkus gimdymas...vyras lauke uz duru, po operacijos perkele i palata ir ten susitikau su vyru.

    Benikiux

  8. 1

    Man operacija truko apie 45 minutes, vyras buvo salia, ileido :) Veliau i reanimacija taip pat leido ir vyrui ir mano tevams ieiti :) Manau, nuo ligonines viskas priklauso.

    Indruke

  9. 1
  10. 1