• 7ats.

    kaip saugosit mazyli nuo saules?

    ar tepti kremu nuo saules su apsauga? buna, kad vaiko veido odele pasauseja, tai kas tris dienas patepu Bepanteno tepaliuku. bet nuo saules reiktu rimciau pasaugoti, kad nenudegtu. kaip jus saugot vaikuciu veidelius?

    ElevinaKosmetikaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    visada naudoju apsauginį kremuką,prieš porą metų buvau pasirinkusi kremuką su did.SPF 50,bet man jis nepatiko,labai tirštas ir lipnus,pernai įsigijau Forever firmos apsauginį kremuką su SPF 30,labai patiko,lb.gerai drėkiną,gerai įsigeria ir tuo pačiu apsaugo nuo uodų.Tą patį kremuką ir šiais metais užsisakysiu.

    okse0711

  2. 2

    yra vaistinese nemazas pasirinkimas spec.vaikams appsauginiai kremai nuo saules...mes praeitais metais buvom prie juros ir be baimes savo mazei leidau lakstyti nuogai,nes buvau istepus kremu ir visiskai nieko nenudege,o mes biski pasvilom:D

    iirina

  3. 2

    manasis maziukas turi isvysti pasauli uz pors sav., taip, kad laukia visa grazi vasarele priesaky su mazuoju sodyboj ir prie juros. pati naudoju kremus nuo saules, nes turiu sviesia oda ir nemazai apgameliu. o vaikiuka reikes saugot ypatingai - jokios tiesiogines saules, tik pavesiukas, kepurytes su snapeliu ir aisku vaikiskas kremas nuo saules su paciu didziausiu SPF.

    Meskeriotoja

  4. 1

    Neleisiu buti ilgai ant saules

    Auksare

  5. 1

    mano mažiukui mėnesiukas šiuo metu dar nesaugau nuo saules jai tik šsiečia per langa ir laikau ant saulutės ir geltutė taip greičiau praeis .

    ikmeskute

  6. 1
  7. 1

    manise yra 10 men,tai kolkas nesaugau,dziaugiames saule ir grynu oru

    genutester