Atsakymai

  1. 3

    anksčiau priklausydavo nuo įvertinimo kainos.o dabar net nž.

    okse0711

  2. 2

    užeik adresu www.notarurumai.lt-notariniai veiksmai-atlyginimo dydis, ir rasite visus surašytus įkainius. Tik tiksliai viską suskaičiuoti gali tik patys notarai, bet apytiksliai žinosit sumas.

    elegancija

  3. 1

    ausrute jus teisi , bet siuo musu atveju esu tikrai patenkinta, nes ta sutartis dar plius ipareigojo pardaveja susimoketi mokesciu skolas, nes ji ju turi nemazai.. be to notaras viska patikrino ar butas nera uzstatytas.. plius nusiusti jau dokumentai i registra, kad tas butas jau yra perkamas ir noredama pardaveja , nebegaletu parduoti kitam.. nebent rastu kas brangiau nupirkti.. o uz sutarties netesybas ji mums turetu grazinti avansa kuria jai davem ir dar plius 5000Lt.. taip kad jauciuosi rami ir laukiu kada jie greiciau issikraustys is buto, nes terminas dar visas menuo.. fuu.. bet taip lengva zinoti ir gyventi su mintim , kad turesiu nuosava busta :)

    geiza

  4. 1

    geiza, kiek zinau, tai gal tik pats geriau jautiesi geriau sudares notariska rankpinigiu sutarti, bet jei prasidetu rimti ginciai, tai ji galiotu tiek pat, kiek ir pasirasyta be notaro... va pirkimo-pardavimo, tai ten jau daug daugiau galios turi :)

    Ausrute

  5. 1

    dekui uz patarimus, jau viska susitvarkeme ir rankpinigius pasiraseme pas notara nes suma buvo 8000 Lt, is kuriu dar pardavejas isipareigojo susimoketi mokesciu skolas. siaip manau naudinga notariska sutartis.

    geiza

  6. 1

    nezinau ar verta sudaryti sutarties rankpinigiams duoti pas notara, nes jos galiojimas toks pats, kaip ir be notaro... kiek aiskinausi, tai neverta jos rasytis pas notara, nes kainuoja keli simtai litu, o naudos is jos tiek kiek ir be notaru pasirasytos... (nebent per kelis metus butu kas pasikeite)... o pirkimo sutartis priklauso nuo buto vertes..jei perkat su paskola, tai banke jums viska pilnai galetu isaiskinti...

    Ausrute

  7. 1

    nuo notaro ikainiu priklauso, taciau kazkoks procentas nuo bendros sumos anksciau bent jau buvo

    Elevina

  8. 1

    kiek žinau nuo buto kainos priklauso

    mysteryy

  9. 0