Atsakymai

  1. 4

    musu tevai toli gyvena nuo musu,jokios itakos najauciam.

    okse0711

  2. 4

    Tiek vieno, tiek kito tėvai mielai kištųsi į mūsų gyvenimą ir į mudviejų santykius, bet mes patys turime pakankamai proto ir užsispyrimo neleisti jiems to daryti. Manau, kad nuo pat santuokos pradžios vyras ir žmona turi būti kaip vienas asmuo, vienas kitą palaikyti ir visokiariopai remti, o tėvai šiuo atveju lieka jau antrame plane.

    bum

  3. 3

    na kazkaip nelabai jauciam,nes mano tevai visiskai i musu gyvenima nesikisa jei mums gerai tai ir jiems gerai, o uosviene kartais gal ir noretu ka nors pasakyti,bet mes neimame i galva,t.y. vyras visada mano puseje.
    ir dar ....mesgyvename savo bute visiskai atskirai nuo tevu ir nuo uosvienes,kas yra fantastika

    genutester

  4. 3

    nei vieni nei kiti ėvai nesikiša, kiek mes patys norime tiek tariamės su jais, t.y klausiame patarimo. vyro mama visada mane palaiko, primena vyrui, kai jis užsimiršta žvejyboje, kad ir man reikia poilsio, žodžiu sutariame puikiai.

    mysteryy

  5. 3

    Nei vyro nei mano tevai nesikisa i musu santykius ir nereguliuoja mums gyvenimo :)

    almyte7

  6. 3

    Nei vieni nei kiti tevai nesikisa, sutariam labai gerai! ;)

    orchid

  7. 2
  8. 2

    Na musu abieju tevai nesikisa i musu santykius.

    Indruke

  9. 2

    Tikriausiai normalu, kad visi tevai, ypatingai, mamos turi polinki kistis i vaiku santuokini gyvenima. Mano mama kartai pademonstruoja toki elgesi, jau pasimokiau, kad iskilusiu problemu su vyru geriau nerodyti, nesipasakoti. Tuomet kyla bereikalinga panika, mama is karto sutirstina spalvas ir viska tuomet piesia labai blogai. Zinoma, kad bando padalyti ir patarimu, bet as jau seniai isitikinau, kad nenoriu gyventi vadovaujantis tokiais pat tarpusavio santykiu principais kaip mano tevai, todel darau taip, kaip yra mano manymu teisinga. Zinoma, kad issakytas vienas ar kitas neigiamas pastebejimas del mano ir vyro santykiu, buna, nemalonus - tikriausiai, jeigu rysys su tevais yra artimas, negali emociskai visai atsiriboti ir vis viena siek tiek, ypac, issakyti neigiami dalykai, veikia.

    Vaidota

  10. 2

    na nors dar kolkas gyvename su tėvais, bet kažkaip nereguliuoja ir nesikiša į mūsų santykius...o kai jau išeisime tai išvis super bus...

    VilijaPovilioniene