• 6ats.

    musu leliukas nuo gimimo toks kaip uzkimes...

    kai kvepuoja per burn ar kai verkia, atrodo kaip uzkimusi... tokia kaip karkalai butu... daktare sako kad tai normalu,bet mum jau 6 savites ir nepraeina... :( ar jums yra taip buve, nes mum atrodo kad taip tikrai neturetu buti...

    gedre1-12 mėnesiųĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Dar anksti nerimauti. Pas musiski irgi atrodo budavo lyg nosyte pilna, lyg gerklytes kas trukdytu. Gydytoja paaiskino,kad mazi kanaleliai dar ,todel taip yra. Ir tiesa, va dabar mano maziui 4 menesiai ir jis tikrai maziau karkia ir prunkscia. Praeis, isaugs.

    Linute39

  2. 2

    Pas musu mergyte irgi yra karkalu, atrodo kad truputi pakosetu tai iskosetu, jie gerklytej, bet nieko ir mums sake kad taip turi buti, o mums jau 3 men., tai nepergyvenkit:)

    adkia

  3. 1

    mums db 3 savaiteles,ir yra taip pat toks kvepavimas lyg butu pilna nosyte snargliuku ir pats kvepavimas toks duslus ypac kai "valgo"... paklausiau pas gyditoja ar tai normalu,ji pasake kad viskas cia gerai net nepaklausiusi...tad bandysiu eiti lietuvoje pas gyditoja,nes ir pats vaikiukas yra irzlus ir mum labai jau nepatinka tas jo kvepavimas nemanau kad tai yra normalu...

    alina19891

  4. 1

    jop. mums irgi taip buvo. atrodo, kad uzkimes ir nosyte pilna. anksciau leliukam tik gimus, isvalydavo kvepavimo takus, dabar nebevalo, atseit, taip geriau. tai ir "kvarkia" ilgiausiai.
    as visgi buvau nuejusi su lelium pas LOR, apziurejo, pasake, kad viskas gerai, o paskui ir praejo :) jeigu nerimauji, apsilankyk pas specialista, palengves :)

    Elevina

  5. 1

    mano maziukui jau menesiukas beveik bet viskas gerai ,nera tokiu karkalu

    ikmeskute

  6. 1

    Mano mergytei jau 2 men. o tie karkaliukai vis dar nepraejo, dartare sake kad formuojasi gleivines sekretas del to taip yra, man paciai atrodo kad tam kudykiui sunku kvepuoti, bet mergyte patenkinta ir jai tai netrukdo reiskia turi praeiti.

    Svetusia