• 8ats.

    Ar ilgai leidziat vaikui zaisti vienam, kiek laiko skiriate per diena bendravimui su vaiku, vyru, ar kiek liekasau? Nezinau man kazkaip sau nebelieka.

    gitaniuxLavinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Kai pas mane du vaikai. Tai jie ir taip visada kartu. Tik priziureti reikia. Nes prisigalvoja tokiu zaidimuuuu... Jei tik tylu, ramu, tai zinok, daro ka nors negalimo.

    Jorkaile

  2. 1

    Jei vaikas buna uzsizaides,tai ir leidziu zaist,o tas laikas sau labai greit isgaruoja:)

    grirute

  3. 1

    Kiek zaidzia vienas,tiek ir leidziu,i diena apie gera valanda iseina

    ruta26

  4. 1

    Stengiuosi, kad būtų kuo daugiau savarankiškenė, parodau, kaip ir ką jai žaisti, bet viena žaisti nenori. Jeigu sėdi ant žemės prie jos, tada gerai, bet tik atsisėdu ant lovos, ir vėl blogai, prašosi ant rankų. Atrodo nesu įpratinusi ant rankų, bet kartais užeina jai meilumo priepuoliai. Dabar jau tuoj 1 m. 3 mėn., pamiega diena apie 3 val., tai tada randu laiko ir sau, ir maisto gaminimui, ir kambarių tvarkymui. Tik greitai greitai viską padarau, ir tada sėdžiu prie kompo arba sau ką nors darausi. Jeigu vyras tuo metu būna namie, išleidžia prasiblaškyti po parduotuves.

    elegancija

  5. 1

    Mano mergytė rami (tfu tfu tfu) tai namie spėju pasidaryti beveik viską, jei tik tinginys nėra ant kupros užlipęs. Vyrui daug dėmesio neskiriu, o jis ir nereikalauja :)) Sau skiriu pakankamai, jei tik matau, kad kokie nagiukai nesutvarkyti iš karto prašau laisvos valandėlės, kad galėčiau uueiti juos susitvarkyti. Stengiuosi neapsileisti ir būti graži mama :)) Na, o dukrytei dėmesio skiriu daug laiko, ypač dabar, kai atrodo, kad kalasi dantukai :))

    Irma

  6. 1

    Pritariu vikutei, laiko sau reikia rasti, jei tik reikia ka nors sau pasidaryti :) Kai man reikia as randu, bet as su savim eilinem dienom nieko ipatingo nesidarau, nesidazau namie sedint. Siaip pasiteplioju su kokiu kuno losijonu :) bendravimui su vaiku laiko man yra nemazai, net nesuskaiciuociau :) kai nemiega jis taip ir nori bendravimo, nemegsta vienas buti :)

    Erika_P

  7. 1

    mano mazylis kai pamiegojes ir pavalges tai kokia valandele pazaidzia ir pats, bet kuo labiau i vakara tai visai vienas nenori buti. Mano laikas tik kai mazylis miega :)

    zioli

  8. 1

    Laba, auksciau nosi! laiko sau tikrai yra, tik jis nepastebimas. regis cia soki prie kudikio, cia prie puodu, dar telefonu kas skambina... bet laiko sau juk imanoma rasti kai mazylis miega ar jau zaidzia :) tuomet net mazos ir trumpos pramogos sau palepinti yra tikrai fainos. juk laiko sau praustis vis tiek randam, susisukuoti taip pat :) tereikia dziaugtis mazomis akimirkomis :) arba tiesiog praeinant pro veidrodi tiesiog nusisypsoti :)
    jei imanoma, laiko sau galima rasti ir paprasant vyro nors kazkiek ilgeliau (pvz. valanda) pasirupinant vaikeliu.tuomet lepinkis i valias :)

    witute