• 16ats.

    Ar besilaukdamos keliavote? Iki kelinto nėštumo mėnesio?

    Labai norime trumpam su vyru išlėkti į Paryžių, tuo metu man bus beveik 7 mėnesiai, ar kuri nors tokiu metu keliavote? Gal ką girdėjote apie tai? Aš tik sužinojau, kad skrendant Ryanair reikia angliškos pažymos iš gydytojos apie nėštumo laiką ir būklę.

    VaidotaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    keliavom iki 8 men.,bet ne toli.rizikinga

    okse0711

  2. 3

    Keliavau iki paskutinio mėnesio tik jau pabaigoj lėktuvu neskridau, nes tai nėra saugu. Jei nėra jokių sveikatos problemų ir ginekologė leidžia ... kodėl gi nepabandžius. Bet kokiu atveju, ginekologė turės parašyti pažymą apie nėštumo eigą, tai, manau, ji tiksliau pasakys: skristi ar ne į Paryžių ;)

    almyte7

  3. 2

    iki pat gimdymo labai megau kelaiuti ir dabar pakelaiuju nors ir netoli.

    mamyciuke

  4. 2

    Keliauti galima iki pabaigos nestumo bet saikingai nereikia pervarginti saves.

    azas

  5. 2

    skridau 29 savaites gale is UK. Viskas buvo gerai, reikejo pazymos is gydytojo patvirtinancios kiek nestumo savaiciu jau ir ar gali skristi. Jei nuspresi skristi butinai issiaiskink iki kurios savaites avialinijos leidzia, kai kurios iki 30,32 savaiciu, kai kurios iki 35.

    titina

  6. 2

    kai man buvo 7menesiai nestuvo vaziavom masina i pajuri,tiksliau miegojom palapinej,valgem lauke kepta ant lauzo maista...labai patiko tik kelione buvo labai varginanti,sunku issedeti vienoje vietoje,o dar vaikiukai kartu buvo...nedaug pailsejau nes pastovei slepiausi nuo saules spinduliu,labai oda raudonavo,nors ir nesideginau specialiai.jei noras didelis galite bandyti.bet pasverk visas galimybes,nes nezinia kad gali nutikti kelyje.ir saugokis!:)

    Pearl

  7. 2

    Gerai ,kad viskas gerai,o as zinau atvejukad baigiasi ne taip gerai...

    labrollady

  8. 2

    As laukiusi 8 menesi,praejusi savaitgali buvau Dzukijoje,kai pagalvoji,nera taip troli,bet pati sau pasizadejau ,kad niekur kojos is namu nekelsiu iki kol nepagimdysiu...Ir del savo saugumo,ir vaiko...Gal palauk,nuleksit tryse;)

    labrollady

  9. 1

    Iki astunto, veliau jau prisibijojau

    Auksare

  10. 1

    per rynair seses visada is ten sakosi bilietus ten daug pigiau reikia tureti angliska kortele

    ikmeskute