Atsakymai

  1. 3

    Yra man tas potraukis į tokius dalykus. Gal ir buvus pora kart, bet manau man to jau nereikia,manau žmogus gyvena ir kuria savo likimą pats.:)

    Deimax

  2. 3

    taip, teko lankytis. Issirenku pagal draugiu rekomendaciją. Moku tiek, kiek drauges mokejo(20-40LT)

    vinipukas

  3. 2

    Viena karta pas bureja buvau. Pasake daug tiesos, bet dar yra ir to kas neisipilde. Ejau tik siaip is smalsumo, labai nepasitikiu taip, negalvoju, kad tikrai taip ir bus. Manau, kad jei labai noresi galesi isvenkti vieno ar kito ivykio. O ejau pas pazystamu rekomenduota bureja. Mokejau 20Lt, ten ne burimo salonas o namuose.

    Erika_P

  4. 2

    ne nebuvau, bet ir nenorėčiau kažkaip nueiti...netikiu tokiais dalykais...manau jog patys žmonės sau įsikalba kokį atsitikimą...o kai nueina pas būrėją ji pasako kas bus ir kaip, žmogus patiki ir kalasi sau į galvą, kad va man taip ir taip turi atsitikti ir atsitinka:)

    VilijaPovilioniene

  5. 2

    buvau pas kelias burejas.vienos bure taro kortomis,kitos paprastomis.siaip pas mus mieste ima tiek kiek duosi.paskutini kart buvau gal pries pora metu tai mokejau 30 lt.tai si daugiausia tiesos pasake.galvoju dar karta nueit,bet vis laiko nerandu.

    Iraida

  6. 2

    buvau keleta kartu...paskutini karta buvau pries metus kai buvau gryzus atostogu i LT,pirma karta pasake is vaikystes daug ir seip daug kas issipilde o kai buvau kitus kartus tai gal tik speliojo,nes nugrybavo konkreciai,galima sakyt niekas neissipilde..o bureja pasiule drauge...bet noreciau kada apsilankyti pas tikrai gera bureja...

    Agnute

  7. 2

    ne nebuvau. gal ir ydomu butu apsilankyti. tik jei ka nors negero isgirsciau tai nesmagu butu

    vestina

  8. 2

    As irgi neinu ir neiciau turbut..nors drauge jau senokai siulo nueiti,ji buvo,sake kainavo 40lt ir daug teisybes pasake net apie vaikyste,o apie ateiti bus matyti:) bet as negaliu,jei prikalbetu kokiu baisybiu,nelaimiu ar dar ko tai paskui pamirsti negaleciau.tegu geriau eina gyvenimas o as kasdien atsikelsiu nezinodama kas manes laukia:))

    sandritute

  9. 2

    O as nei karto nebuvau ir kazkaip neturiu visai tam noro...jei ir butu galimybe turbut neiciau,geriau jau nezinoti kas manes laukia,spalvingesnis gyvenimas tada buna :D

    Pearl

  10. 2

    Einu ne daznai, buvau 2 kartus viso, tai kazkur galima sakyti, kad kas 2metus vaikstau. einu pas ja ne problemu spresti, o tiesiog pasiklausyti ka gero sako ;-) daznai vykdau jos patarimu, t.y. siuo metu nevaziuoti i uzsieni, labiau saugoti namus ir t.t. burejas pasirenku tas, kurias drauges, pazystami pasiulo, kurie jas yra ,,isbande". kaip bure taro kortomis mokejau 50lt, o kita kart ta pati bureja paeme 80lt, bet bure ir taro kortomis ir is nuotraukos.

    Imbiere