• 10ats.

    Nerimas

    Sveikos mielosios,
    Noriu pasidometi, gal ir jums taip yra. Turiu pries ir per menesines sunkius skausmus nugaros srityje. Ginekologe kaskarta nuramina, kad tai del gimdos padeties. Mano gimdos kaklelis yra truputi arciau stuburo. Todel ypac jautrumas atsiranda pries sirgima. Ar tai gali lemti sunkesni pastojima? Gal susidurete ir jus su situo mazu reikaliuku?
    Aciu uz atsakymus :)*

    melaMoters sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    na manau,kad pastojimui,tai neturi itin dideles itakos,bet va manau,kad gimdymui turetu visa tai itakos..

    Anonimas

  2. 3

    man visuomet budavo skausmai ir per menesines ir per jas, negaledavau be vaistu. gydytoja buvo sakiusi kad gimda prie nugaros ir dar nusileidusi. na vienu zodziu netaisyklingoje padetyje. kai sumasteme tureti vaikeli, pastoti buvo labai sunku. beveik metus bandeme, buvome jau nuleide rankas, taciau kai jau galvojome, kad neturesime vaikeliu as pastojau.

    ugniukas

  3. 2

    As irgi ta girdejau kad kojas reikia palaikyti iskelus, bet dar niekada to nedariau. Kartais taip noretusi kad ta savaite is menesio pradingtu.. labai nemaloni......... :(

    mela

  4. 2

    Na man iš vis mėnesinės būdavo labai skausmingos-skaudėdavo ir pilvą ir nugarą.Apie gimdos padėtį gydytoja nieko nebuvo sakius.Bet pastoti ilgokai negalėjau.Pastojau,bent jau taip manau,paklausius liaudiško patarimo po to pagulėti iškėlus aukštai kojas:)Gal tai ir buvo panaši problemytė į tavo:)

    Vilmiene

  5. 1

    o ar kuriai yra panasi situacija gimda arciau stuburo? ka ginekologai jums sake?

    mela

  6. 1
  7. 1

    tikriausiai daugeli moteru kankino ar kankina skausmai pries menstruacijas,as buvau neisimtis, tokie skausmai budavo, kad atrodo sienom lipk, verkdavau, vos paeidavau...nugara lauzdavo ziauriai, bet pastojau be jokio vargo labai greitai ir po gimdymo nebekankina jokie skausmai pries menesines, tik pirmais sirgimo menesiais po gimdymo mausdavo. tiesa viena moteri zinau, kuri taip pat labai kankindavosi pries ir per menesines ir tiesa pasakius niekaip nepastojo...tik nezinau ar tai surista su tuo kaip nors ar ne...

    Benikiux

  8. 1

    tikrai nenoriu gasdinti, nes esu isitikinus, kad kiekvienas gimdymas yra skirtingas. mano kaklelis ne tik arciau stuburo, bet ir trumpesnis siek tiek, tai menesines budavo tokios, kad karta vaziavau i poliklinika, kad suleistu nuskausminamuju. ir pasirodo ne viena as tokia :))) pastoti tai nesunku, bet gimdyti, tai oooooooi, kaip ne kas buvo. tik po 16 ar 17 val isvydau savo leliu, bet jau viska pamirsau ir manau tikrai gimdysiu dar karta, nes vaiko sypsena ir istiestos rankutes viska atperka :)
    ir manau dievulis viska sutvarko teisingai - as sunkiai gimdziau, bet mano lelius ramus, o va drauge pagimde mikliai, bet uztat dabar jai sunku. aisku, cia irgi ne taisykle, gal tau viskas bus itin gerai :)

    Elevina

  9. 1

    man taipogi skauda nugara pries menesines,nes mano stuburas yra siektiek pakrypes,as manau kad cia nieko rimto but negali :)

    Anonimas

  10. 1

    sveika ,aš taip pat kentėjau didelius nugaros skausmus prieš mėnesines ir per jas ,pas ginekologe nebuvau tiesiog kentėjau ir vaistus gėriau nuo skausmu ir sėkmingai pastojau dabar jau turiu sveika mėnesi laiko mažyli manau ir tau bus viskas gerai .sėkmės !

    ikmeskute