Atsakymai

  1. 4

    Jei tai yra vasara galima vezti 2 diena grizus namo
    jei oro temperatura nuo -10 iki +10, po 1 savaites
    jei oro temperatura žemesne nei -10 reikia gerai vedinti patalpą ir į laiką nevežti
    jei vežate į lauką į vežimelio dugną įkluokite storą kaldrite ar kailiuką nes šaltis ateina iš apačios

    Natalija_Skorobogatova

  2. 2

    Mes kai grizom is ligonines tai buvo ziema ir pakankamai salta, bet po 5 dieneliu jau vedem i laukeli po 5 min. budavome ir taip po truputi ilginome laika. O dabar kai jau silti orai, tai manau, kad jau grizus is ligonines galima eiti i laukeli nuo pradziu 5 min. o po to ilginti laika.

    adkia

  3. 2

    Jei siuo metu, kai silta galima po savaites mazdaug. Jei ziema tai ilgiau reiketu palaukti. As parsiveziau mazyli balandzio pabaigoje tai geguzes pradzioje uz panasiai savaites pradejau veziotis i lauka.

    Erika_P

  4. 1

    kai as veziausi leliuka is ligonines tai man patare jau ta pacia diena isvesti bent 5 min tai pries einant i namus 5 min ir pabuvau lauke, o jau kita diena ejau 10 min, ir taip vis ilginau laika:) kai maziukui buvo 13 dienu jau lauke budavom 3 val, pavalgydavo namie ir iki kito maitinimo isbudavome:)

    Doviliuke

  5. 1
  6. 1

    Mes kai gryzom namo tai palaukem grazesniu oru ir keliavom i lauka,nors pirma karta tepabuvom apie valanda,o kitom dienom jau ilgiau isbudavom

    mamka

  7. 1

    musu mergina gime spalio men., tai po kokios savaites isejo i balkona kelias dienas, vis ilginant minutes, o po keliu dienu jau trumpam ir i lauka... jei vasara butu gimusi, tai ko gero greiciau eitume... bet reikia labai stebeti, nes vaikuciui perkaisti dar baisiau nei persalti

    Ausrute

  8. 1

    as pagimdziau gruody tai po 10 dienu isejom y kiemuka

    agneirgoda

  9. 1

    mes vaziavom po poros dienu.pirma karta galima 15 min.paskui 30,paskui 45,valanda ir tada jau kiek nori.mum slaugute taip sake:)

    bantukas

  10. 1

    as pati veziau po dvieju savaiteliu, nes mes gimeme ziema , ir dar buvo labai salta.

    geiza