Atsakymai

  1. 3

    maniškė dažniausiai iš po pietų miego atsikelia verkdama.o ryte visada kaip saulutė atsikelia.
    manau vaikiukas atsikelia verkdamas todėl,kad persimiega,gal jau skranduką spaudžia,nes valgyti nori.bet tikrai tai nėra blogai:)

    emiliukas

  2. 3

    Kazkaip nesupratau tavo klausimo,ka ar jie turetu neatsibusti??????????????O siaip jei jau vemia,tai matyt kazkas negerai su skranduku,kreipkites i medikus.

    pavasarinuke

  3. 2

    manau, kad priežastys yra kelios - priklausomai nuo leliuko amžiaus. Pvz., pradžioje maniškis tiesiog klykdavo dar neprabudęs - taip, manau, pasireiškė gimimo metu patirtas stresas. Po kelių mėnesių nurimo, dabar jeigu prabudęs verkia - tai jau bėgte lėk pienuko gaminti ir greičiau duok, nes būna ŽIAURIAI alkanas. Na, o taviškiui, rodos, 8 mėn, tai ar problema nebus dantukai? Nervuojasi mažiukas dėl to niežėjimo, kutenimo dėsnukėse. O kiek įspūdžių per dieną patiria toks mažius - kas diena vis kažką naujo atranda, gal kažką nemalonaus prisimena busdamas.

    bum

  4. 2

    maniske atsikelia verkdama jeigu neisimiega,tada buna asaru pakalnes...

    Indruleeeee

  5. 2

    Mūsų dukrytė, kol kas, be ašarų atsibunda.

    almyte7

  6. 1

    Gal neisimiega, gal ka blogo sapnavo

    Auksare

  7. 1
  8. 1

    taip leliukas duoda zenkla kad jau atsibudo ir saukiasi artimuosius ,manoji tai neverkia o pradeda guguot visaip tai kai neateini per kokia min tai jau ir nurzget pradeda

    lina38

  9. 1

    net nezinau kodel atsibunda verkdami,mano neisismtis,ryte visada su asarom atsikelia

    ruta26

  10. 1