Atsakymai

  1. 3

    Mūsų dukrytei vasarą bus du metukai, bet apie auskariukus dar net negalvojam. Dursim tada, kai mažoji paprašys.Durčiau ausis pačioj vasaros pradžioj arba pačioj pabaigoj :)

    almyte7

  2. 3

    Ir man grazu kai mazos paneles ir ausytese jau ziba auskariukai,bet pati savo dukrai neversiu kol maza,kai paaugs ir pati prasys,tai tada ir iversim,o siaip geriausias laikas,tada kai nereikia kepures deti ant ausu,kad nepatemptu ir neisiveltu i ja.

    pavasarinuke

  3. 3

    As manau kad pradurti ausytes reiketu tik tada kai pati mergyte to nori.Pati auginu dukryte ir dursim ausytes kai ji to nores pati ;]

    ausrab

  4. 2

    Mergytes neturiu, bet jei tureciau, tai tikrai ausyciu savo nuoziura nedurciau. Tegu paauga ir pati pasako, kad jau nori. Juk vaikas irgi asmenybe, tegu sprendzia pats. Mano nuomone, nereikia kudikeliui badyti ausu, nes auskariukai gali uzkliuti uz megztu drabuzeliu, vaikutis juos tampys, nelabai suprasdamas, kam jie ten kabo. Jau uztenka to, kad rengiame kudikelius savo nuoziura ir jie gyvena pagal musu grafika.

    Agne

  5. 2

    TINKAMIAUSIAS LAIKAS-KAI VAIKAS JAU PATS SUPRANTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    genutester

  6. 2

    asmeniskai as pati budama maza mamos jau prasiau kad man ausis pravertu pries mokykla nes labai to norejau, todel manau kad tau nevertetu spresti uz dukra ir turetum sulaukti kol ji pati gales nuspresti nori ar ne prasiverti ausytes.

    aistiute

  7. 2

    na visu pirma nepriimineciau tokiu sprendimu uz vaikuti... palauksiu kol ji pati panores, o tada jau svarstysim su vyru ar verti ar dar palaukti.... priklausys nuo jos noro, ar jis tikras ar tik uzgaida (zinoma jei suprasim :))...

    Ausrute

  8. 2

    geriausia tada kai yra dar tik leliukas arba tada kai ji jau pati to nori.

    vestina

  9. 1
  10. 1

    na as tai nekankinciau maziuko, nes man labai negrazu ir neskoninga, o ir nesaugu, nes gali praryti ar uzsikabinti kur netycia. Paaugs ir pati nuspres.

    vinipukas