• 15ats.

    Ar kada nors darėte plaukams naminę kaukę iš svogūno sulčių? Kiek laiko laikosi kvapas?

    Ar kada nors darėte plaukams naminę kaukę iš svogūno sulčių? Kiek laiko laikosi kvapas? Plaukai labai labai nusilpo, pasidarė šiaudiniai. Girdėjau, kads veiksminga priemonė - svogūnų suktys.

    JorkaileVeido ir kūno priežiūros priemonėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Visiškai pritariu kvapniai_fėjai ,aš pati nesidariau tokios kaukės, bet draugė darėsi. Net dabar pasidaro šleikštu prisiminus sudrėkusių jos plaukų kvapą, o sėdėjom viename suole ... fe :)

    almyte7

  2. 3

    As tryniau saknis su svogunu sultimis.Plaukai smirdejo puse metu, niekaip neissiplove tas kvapas slykstus, net nuo aplinkiniu nejauku budavo. Ypatingai jei lauke dregnas oras, lietus, ar siaip galva pora dienu neplauta ir tas kvapelis tuoj uzsiuosdavo. Daugiau su svogunais tikrai neprasidesiu.Nezinau kaip kitoms, bet man kokius 5 - 6 menesius laikesi tas kvapas, matyt isigere i galvos oda ar kaip...

    kvapni_feja

  3. 2

    labai veiksminga si kauke, esu darius net ne viena karta. kvapas laikosi ilgaiiiii... o jei plaukai suslampa po sios kaukes tai visa patalpa atsiduoda. bet veiksmingumu ne vienai kaukei neprilygo.

    simonytee99

  4. 2

    Dabar jau suaugus-nedariau,bet kai buvau dar mokyklinukė mama man darydavo-ploni labai plaukučiai mano buvo,stengėsi dėl mano grožio:)Tai kvapas žiauriai ilgai laikydavosi,kai sausi plaukai-jokio kvapo,bet kiek sušlampa-kvapelis kaip reikiant:(Beje,plaukučiai tokie ir liko:(

    Vilmiene

  5. 2

    dariau kai gerai perskalauji tai net nesijau cia to kvapo

    mamyciuke

  6. 1

    Taip, anksčiau nuolat dariausi nuo slinkimo ir nuo pleiskanų, kad man išplovus nebūdavo jokio kvapo, na kartais keletą valandų pasmirdėdavo ir tiek. Gali plaukų kvepalais pakvepinti, kad nesmirdėtų.

    iinnggaa

  7. 1

    naminiu priemoniu nebandau plaukams,perku kaukes su svogunais ir t.t,nelieka tokio slykstaus kvapo tada

    ruta26

  8. 1
  9. 1

    sucitrina reikai taisyti svogunus ir nelieka jokio kavapo

    Anonimas

  10. 1

    Nustebau, kad kvapas lieka. Man niekada tokios problemos nebuvo. Svogūnų sultimis ištepu plaukų šaknis ir po kokių 10-15 min gerai išplaunu šampūnu. Niekad neužuodžiau pašalinio kvapo.

    bum