Atsakymai

  1. 3

    man pirmoji savaite buvo sunki, o poto viskas tik i gera:)

    vabaliuke

  2. 2

    sveika,

    na man cezari padare kovo 31 d ir jau kita diena jauciausi gerai na truputi pamaude pilvuka vistiek juk operacija o sekmad paleido jau namucio tai kai gryzau namo kambarius susitvarkiau ir aplamai super jauciausi po sav iseme siulus ir tada isvis nieko nejutau galima sakyti per savaite viskas man ten susitvarke na bet cia kiekvienai skirtingai

    ugne

  3. 2

    Kiekviena skirtigai pernesa operacijas, as jau 3sav po cezario bet nepasakyciau kad jau gerai jauciuosi ir kad nebeskauda...

    zuika99

  4. 1

    as pe pernesiau operacija lb sunkiai.pirmas keturias dienas mazyles net atsistot nesugebejau, ka kalbet apie maziukes paemima,tik su asarom akyse ziurejau kaip tevelis vysto,tai miegodavom kartu,man bent taip ramiau buvo.dvi savaites gulejau ligoninej,buvo auksta temperatura.db praejusios 6savaites,gimda skauda,randas gyja graziai, bet pilva tai dar skauda,puses pilvo nejauciu.na zodziu procedura ne is maloniuju,visgi pjauna, tai nenorekit iskart uzgyt:)

    bantukas

  5. 1

    Ikmeskute, o tai kaip tu vaikuti maitinai, jei tris paras tau jo neatnese? Mums tai po valandos i reanimacija atnese, kad vaikai priespienio gautu. Kas valge, kas nevalge, bet vis tiek ir pieno gamyba stimuliuojasi taip.

    Indruke

  6. 1

    Na pilnai atsigavau, tai po kokio menesio, bet ligonineje, jau anttra diena gydytoja liepe kuo daugiau judeti ir antra nakti maziuka jau su manimi pailiko. Siaip kiekvienai skirtingai, mano palatos kaimyne jau antra diena lakste ir jautesi puikiai, man siek tiek sunkaiu buvo.

    Indruke

  7. 1

    man dare secari balandzio14d,vakar grizau namo is ligonines,na skauda,bet pakenciamai tikrai,su kekviena diena vis maziau.

    ingrida2009

  8. 1

    atsiprasau ne vanda laiko, o valanda laiko

    ikmeskute

  9. 1

    pirmos trys dienos labai sunku o pirma diena isvis is lovos neislipsi visa savaite skaudejo ir antra savaite buvo skausmu dabar jau menesis kaip po cezario jauciuosi gerai sake visas pjuvis gerai turi sugyti per 2 menesius ,pirmas tris dienas net leliuko i tavo palata neatves man bent neatveze pati vargais negalais nuejau..visa operacija truko vanda laiko

    ikmeskute

  10. 1

    man operacija uztruko 30 min.
    o atsigauni tikrai negreitai,baisiausia buvo kad savaite GELE galva ir ne jokie nuskausminamieji nepadejo,bet cia sake yra normalu,kadangi gauni narkoze.
    o siaip normaliai ieini i savo vezias po kokiu 2-3 men.
    bet cia kiekvienai asmeniskai

    genutester