Atsakymai

  1. 6

    ne, tikrai negaleciau palikti, ir neteisinu tu kurios palieka.
    juk iseiti galima manau rasti ir lirtuvoje

    gustas

  2. 4

    Aš asmeniškai negalėčiau išvažiuoti ir palikti vaiką,niekaip,jei reikia palikt kelioms valandoms,jau nerandu vietos.O tų mamų,kurios palieka vaikus,nei teisinu,nei pateisinu,nes juk ne iš gero gyvenimo važiuoja uždarbiaut į kitas šalis,tik tiek,kad labai gaila tų vaikų,nes labiausiai tai kenčia jie.

    debesėlis

  3. 2

    as irgi negaliu net palikt ir kur iseiti, nes neramu, o cia ilgam isvaziuoti. na nebent su vaikuciu, su seima.

    Ausrute

  4. 2

    kas is tu pinigu, jei vaikas neturi mamos...

    Juoja

  5. 1

    As tikrai taip negaleciau, nieku gyvu nepalikciau savo zukselio del to, kad pinigu daugiau uzsidirbciau, arba vezciausi kartu, bet atskirai gyventi negaleciau.

    Indruke

  6. 1

    as iseinu i miesta ir po keliu valandu begu namo, nes pasiilgstu savo engelelio.. neisivaizduoju kaip istverciau be jo.. vaziuociau i uzsieni tikrai jei tureciau pas ka.. bet tik su vaiku, niekada tikiuosi neteks su juo issiskirt.

    kristale

  7. 1

    as tai tikrai nevaziuociau ir nepalikciau. nebent su vaiku.

    Vaidole

  8. 1

    as manau kad joms turetu but labai sunku issiskirt su vaikuciais = (

    ervijota

  9. 1

    Sakyciau, seimoj tetis duona uzdirbt turetu, o mamyciu darbas -vaikucius auginti. Bet cia tik mano nuomone, turiu pazistamu, kuriu zmonos dirba, o tevai vaikus augina. Negaliu teist tokiu mamyciu - neteko skurde ir bade gyventi. Tokiais atvejais tikriausiai per daug nesigilini, svarbiausia, kad nuo to seimai geriau butu.

    linelis

  10. 1

    o man teko ta dalia. buvo labai sunku, bet dar sunkiau kai vaikui neturi ka valgyt paduot.o ir stogo virs galvos reikia. vaikutis buvo su teciu. jau ejo i darzeli. aisku atvaziuodavo ir manes aplankyt ir as kuo dazniau stengdavausi gryzti. taip pavargome metelius ir vel dabar visi dziaugiames kartu. toks gyvenimas ir nieko cia nepakeisi

    ausra2