Atsakymai

  1. 4

    Oi Ruta nepergyvenk tu:) per 8men priaugau irgi 19kg:) bet gine tai nepyksta...o apetitas pas mane labai didelis, galiu valgyt be perstojimo, bet buna ir taip kad nesinori valgyti...:) na dabar priaugsiu dar daugiau, bet nepergyvenu ir Tu nepergyvenk:)
    Beto, nestukes todel daug priauga,nes ju svoris per pastojima buvo ,,per mazas'':) 11-15kg priaugti per nestuma tai normos riba...

    miana

  2. 3

    As priaugau 13kg,bet kiek pamenu,tai paskutinem savaitem,man kaip tik svoris vietoje laikesi ir gine sakydavo,kad neber is ko cia ir augti,juk vaikutis jau uzauges,ir paskutinem savaitem po kelis gramelius jis ten paugeja.

    pavasarinuke

  3. 3

    manau kiekvienai individualiai tas svoris kinta, valgyti juk nenustosi, o vaikutis kiek jam reikia pasiima savo. Man 29 nestumo sav o priaugau tik 7 kg, bet sako kad svoris ypac padideja paskutiniais men.

    ginnta

  4. 3

    normalu priaugti 12 kg kiek zinau as tai pati priaugau 16 kg laba pergyvenau apetitas super didelis buvo valgydavau dvigubai nei anksciau ,bet po gimdymo dingo visas apetitas ir beliko senas svoris

    ikmeskute

  5. 3

    Skaitoma, kad mažai sveriančioms reikia priaugti daugiau, o turinčioms antsvorio, reikėtų mažiau priaugti per nėštumą. Bet nemanau, kad nėštukė gali kaip nors sureguliuoti savo poreikį valgiui. Bent aš tai valgiau kas 2 val ir kaskart kaip pirmą ir paskutinį kartą gyvenime, žvėrišką alkį turėjau. Priaugau 20 kg, per gimdymą netekau vos 5 kg, bet po gimdymo apetitas iš karto dingo ir likusio svorio atsikračiau maždaug per 3 mėn.

    bum

  6. 3

    as netoli 20kg, bet vos pagimdzius 10kg neliko, paskui su laiku dingo visi priaugti kg. mano gytytoja visiskai nieko nesake del mano to svorio, kaip tik sake kad valgyciau:D bet atrodo nieko daug nevalgiau, kaip ir iprastai, bet va vistiek 20kg priaugau.

    Benikiux

  7. 3

    pas mane ir taip buvo,bet po to paskutini men kazkiek nukris to svorio,nes man buvo atrodo nieko daug ir nevalgai,o po men nueini ir buna priaugta beveik 4-5 kg.na jei auga svoris nieko nepakeisi,isvis gi nenustosi valgyt.as per visa antra nestuma priaugau 20 kg,o per pirmaji nestuma tai atvirai pasakius net nepamenu. :)

    masiniuke

  8. 3

    Kazkodel manau,kad kiekvienai individualiai tas svoris stebimas.Per nestuma priaugau 30kg :),suvokiau,kad per daug..,bet gerai jauciausi,buvau aktyvi..,tik istisai alkana.Nevalgiau nieko riebaus ar saldesiu daug,tiesiog nestumo metu pirmakart "atsipalaidavau" :),galvojau tik apie busimo kudikio sveikata,kad tik netruktu jokiu vitaminu,tad visgi ivairove maisto ir istisai alkanumo jausmas "padare" savo :).Gydytoja nepyko,nes sako,matau pagal ugi ir aktyvuma,jog nera jau taip blogai tie tavo priaugti kg :).Mazyliui 11men.,svoris jau vel toks kaip pries nestuma.

    geguziukas

  9. 3

    na gal biskiuka ir perdaug. as viso nestumo metu priaugau 18kg su abiem vaikais

    Mingaile

  10. 2

    as per pirmaji nestuma 13 kg priaugau,

    tikmama