• 8ats.

    Kaip vaikuti priversti miegoti ant kito sono?

    mano vaikas vis miega ant kairio sono, ta prasme galvyte, o kunelis tai ant nugarytes. Visi vis sako, kad guldyk ant vieno po to ant kito sono, kad galvyte nebutu kreiva, bet kai galvyte pasuku i desine ji vistiek suka ir guli i kaire, pabuna gal 10 min., o ant sono visai neguli tik ant nugaros, kai guldau tai tuoj pat issimuisto. Mums 3 men., ar ir jums taip yra?

    adkia1-12 mėnesiųĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Na su maniskiu tokios problemos nebuvo, aisku labiausiai megdavo guleti ant nugaros, bet jei paguldydavau ant vieno ar kito sono, tai ir miegodavo. Na pabandyk uzdeti kokia pagalve, kad neapsiverstu nuo sono, gal pades.

    Indruke

  2. 1

    maniske desine megsta puse...tai as y lovyte idedu stacia didelia pagalve y ja nugaryte atremiu vaika ir jis negali atsisukti y ta puse y kure negalima...labai padeda ir ispradziu zyze pet poto nurimsta

    Agniukas

  3. 1

    pas mus buvo tą pati problemėlė, na ką bandyk dieną daugiau daryti viską į dešinę puselę, po truputėlį pripras, o naktį nieko nepadarysi...

    VilijaPovilioniene

  4. 1
  5. 1

    nu va maniškis irgi labiau kairę pusę mėgsta. Naktį tai nieko nepadarysi, o dieną imkis gudrybių - dėk kokį ryškų žaislą dešinėj pusėj, maitink dažniau iš dešinės pusės, kai nešioji stenkis pakreipti taip, kad į dešinę žiūrėtų - tegul kakliukas įpranta suktis ir dešinėn. Po kiek laiko pastebėsi, kad ir miegodamas atsisuka į dešinę. Na, bent jau mano tokia patirtis.

    bum

  6. 1

    Bet anksciau, kol nemokejo verstis ant nugaros tai guldei tai ant vieno tai ant kito sono tikriausiai. Manoji irgi 3men. Diena miega kaip nori, dazniausiai ant nugaros, nakti, guldau tai ant vieno tai ant kito sono, nes kai pamaitinu, palaukiu, kol imigs ir perkeliu i lovyte, tai kuri laika miega ant sono, paskui vistiek atsigula ant nugaros. Siaip del sukiojimo, tai vaikas pasirenka padeti, kuri patogiausia. Jei i viena puse ziuri visa laika, gali kreivakaklyste issivystyti, arba gal tonusiukas padidejes. Jei lovyte prie sienos, reiktu kaitalioti galvugali.

    liepa

  7. 1

    kreiva galvytė tikrai nebus,bet deformuotis gali.todėl vaikutį pati mama turi vartyti.pabandykite lovytę perstatyti į kitą vietą.

    emiliukas

  8. 0

    pas mus ta pati bada, tik ant desinio sono. taip pat 3 men mums ir miega tik 10-15 min ant kairiojo. ir dar pastebejau, kas i kaire puse net suktis nenori jai ir garsas koks stipresnis, bijau kas nebutu sutikus vienos ausytes klausa

    Anonimas