Kuo skiriasi virimas nuo mirkymo verdančiame vandenyje?
Klausimas šeimininkaujančioms :) Recepte rašo "pamirkyti verdančiame vandenyje 5 min". Tai gaunasi, kad reikia 5 min pavirti. Ar yra koks skirtumas?
Klausimas šeimininkaujančioms :) Recepte rašo "pamirkyti verdančiame vandenyje 5 min". Tai gaunasi, kad reikia 5 min pavirti. Ar yra koks skirtumas?
Kai uzverda nukeli ir mirkai
Tuom ir skiriasi,kad verdama ant kaitros dar,o mirkymas,tai kad puodas jau nebevirinamas,o tik mirkoma tai ka norima jau uzvirintame vandenyje.
gal tik užvirintame o ne verdianciame nes jai verdanciame tai tu virsi jau tada o ne mirkysi
kai uzverda,nukeli nuo virykles ir mirkai
Mirkymas verdanciame vandenyje- blansiravimas, virimas- kai puodas toliau ant ugnies verda. Pvz. blansiruoja svogunus-kad nebebutu aitrus ir suvalgius blogo kvapo neskleistu. Svogunas islieka traskus, o virtas svogunas sutyzta.
verdanciam vandenyje virinant bakterijos zuva
tulpe08, ne visos gi mes super šeimininkės, man neaišku, tai ir klausiu
Tas pats , tik kitaip pasakyta.
virintam geriau yra maziau bakteriju todel ir prausiant vaikiuka sako kads reikia su virintu vandeniu kad butu maziau bakteriju ir nekiltu infekcija kokia
manasu, kad cia tas pats, tik kitaip parasyta :)