• 12ats.

    Ar stmabesnes mamytes susiranda drabuzeliu sau?

    Mielos mamos. Nepaslaptis, kad Lietuva - manekenių krašas. Bet man kilo klausimėlis toms, kurios nepriklauso šiai kategorijai. Norėjau pasiteirauti kur renkatės garderobą sau, kai pasiūlą dažniausiai tik kūdutėms ir gražutėms manekenėms :). (nieko nenoriu įžeisti)

    JuraciusRūbai ir avalynėĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    mane kazkodel prajuokino sis klausimas,norisi atsakyti,kad stambesnes mamytes vaiksto nuogos nes nesusiranda rubu.:) neteko girdeti kad butu sunku rasti ruba,kaip tik manau kad gyvename tokiame laike kai yra visko,ir stambesnem,ir lieknesnem.,kad ir kudutem buna problemu su rubais,juk idealiai tinka pas siuveja siutas rubas.ar ne?

    Sagute

  2. 3

    siuo metu nescia esu,tai pirkausi is padevetu rubu ir kelnes,ir kelias bliuzes.O siaip tai tikrai didesnis pasirinkimas kudutems.

    ruta26

  3. 2

    Nezinau kas cia juokingo

    liena

  4. 2

    Na aš esu iš Violniaus,dabar gyvenu kaune.Esu iš stabučių:)ir tikrai sutinku,kad ir didžiuosiuose miestuose gana sunku surasti patinkančius,stilingus,norimus savo dydžio darbužius.Arba tada maišai,arba jau drabužiai skirti vyresnėm moterims.Rasdavau anksčiau gariūnuose,bet turėjau tik tam tikras vietas jau žinot,dabar Kaune dar neatradau geros vietos kur galėčiau įsigyt savo dydžio gražių drabužių.Arba jei jau randy parduotuvėse tai tada kišenė neišneša:((Tai ir tenka padėvėtų drabužių parduotuvėse ieškot,taip pat dar turguj tai įmanoma.O šiaip tikrai nėra juokingas klausimas.Nes jei ir dideliuose miestuose sunkoka su pasirinkimu stambesnėm jaunom moterims,tai ką kalbėt apie provincijas.

    Vilmiene

  5. 2

    nezinau,kas cia juokingo.Negi nieko negalima paklaust jau

    ruta26

  6. 2

    Ačiū Ruta už atsakymą. Bet turėjau mintyse ne tik nėštukes :). Mano draugaitė irgi didesnių ,,gabaritų" tai jai esant nėščiai taip pat kilo problemėlių. Atrodė, jog gimdo tik smulkutės.

    Juracius

  7. 1

    labai daug didelių dydžių drabužių yra kiniečių parduotuvėse.esu mačiusi ir didelių džinsų,megztinių,maikučių ir k.t.ir tikrai gražių yra.
    yra džinsų,kelnių ir nėštukėms.

    emiliukas

  8. 1

    Paieskoti reikia specialiu parduotuviu. Yra ju, netgi musu provincijoje , XXL rubai.
    Tik nenukabink nosies, dar kompleksa igysi.
    Internete , manodrabuziai.lt tikrai yra dideliu ismieru rubu. Netingek pasizvalgyti. :)

    Linute39

  9. 1

    o aš savę priskiriu stambiom,nes bent jau pas mus Rokišky sunku naują daiktą(bent jau gražų) rast,o turgui yra buvę kai dar nėščia striukytės ieškojaus,kad įėjus vyrioko buvo pasakyta,kad jūsų dydžio nieko neturim,nors nebuvau pratarus nei žodžio,arba siūloma vyriški džinsai-maišai,kad jai stambesnis žmogus,tai galvoja,kad pirk bil ką..dažnai perku Vilniui,Kaune "Megoj" bent pardavėjų kultūra geresnė..

    tuti

  10. 1

    manau kekviena nestuke ar stambesne ar plonesne prisitaiko ruba sau :) ir cia normalus dalykas, siaip esu pati ne is storuju bet kelis rubelius is devetu pirkausi nes kam pirkti isties naujus, juk paskui nebeprireiks pagimdzius :)

    geiza