• 21ats.

    seksas ir nestumas, kaip itikinti sutuoktini, kad seksas nekenkia nestumui?

    Vis paklausiu,kodel tarp musu nieko nevyksta...o gaunu stai toki atsakyma-bijau pakenkt tau ir kudikeliui. Nestumas sklandus, nebuvo ir nera jokiu komplikaciju. Gal patart galit, kaip itikint?

    ruta26IntymuĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Patarciau kai eisi pas ginekologe vestis vyra

    liena

  2. 2

    Tegu jis su tavo gine pasikalba gal ta įtikins mums ji tai padėjo kai laukiausi paaiškino abiem kada galima ką daryti o kada ne mat per tas dienas kai turi būti mėnesines geriau santykiu neturėti nes tada gali ir pakenkti o šiaip jai viskas gerai tai ok.

    mamyciuke

  3. 2

    agnutei-uzmaciau ji skaitinejanti internete,bet niekas nepasikeite

    ruta26

  4. 2

    patarciau kai eisi pas ginekologe veskis ir vyra kartu ten ir pasiteiraukite siuo klausimu gine viska paaiskins tau ir tavo vyrui :)sekmes

    ikmeskute

  5. 1
  6. 1

    hmm nu man tai nebuvo neteko itikineti,iki at gimdymo mylejomes,net ta nakti ,o ryte buvau gimdykloj jau ir vaikui nieko pagimdziau be plysimu,naturaliai

    lineja85

  7. 1

    as manau kad tikrai galima, man vyra irgi reikejo itikineti, o astunta devinta men viskas, jokios kalbos nepadejo..teko tenkintis kitais budais.nors vaikeliui geriau nuo to, gauna endorfinu, ir atsipalaiduoja kai mama atsipalaiduoja :) i galva gi jam niekas nebaksnoja. aisku kita kalba kai sunkesnis nestumas, nes skatina gimdos susitraukimus, tada jau nevertetu.

    laimukas

  8. 1

    Cia tik mano nuomone,bet jei vyras bijo,jog kas nors neatsitiktu,tai galima pries tai pabandyti duot apie tai info paskaityti,kad tikrai nekenkia,vestis kartu pas savo gyd,kad paklausytu ka ji sako,o jei vis tos pacios nuomones bus,teks laukti,nes nieko nepakeisi,zinau tokiu seimu ir ne viena.

    geramama

  9. 1

    Visos jus, mamytės teisios, galima įtikinėti vyrą, bet gal jam tiesiog neščia žmona jokių seksualinių fantazijų nekelia, na nenori ir tiek, bet vyras taip tiesiai to nepasakys..būna ir taip.. Tada reikia tiesiog palaukti ir mylėtis po gimdymo. bet tokio vyro į gimdymą patarčiau nesivesti, nes gali tokia padėtis išlikti visam gyvenimui.

    Anonimas

  10. 1

    na patark paieskoti internete medziagos, kad seksas ir nestumas visiskai suderinami dalykai ir kad niekaip nepakenks nei tau, nei mazyliui.

    Indruke