• 10ats.

    Spalinukai..(kirmeles)

    Atsitiko man beda.. nezinai kaip ir nuo ko atsirado pas mane kirmelyciu, vaistu jokiu negaliu gerti, nes vaikuciui tikriausiai galeciau pakenkti man dabar jau 33savaiteles nestumo.. labai niezti vakarais.. gal jums yra kasnors panasaus buve.. kaip ju atsikratyti :((((((((

    geizaMoters sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    manau,kad geriausia apsilankyti pas gydytoja

    okse0711

  2. 2

    Naturalus atsikratymo budai: higiena, reikia keisti patalyne kasdien, nes nakti sie parazitai deda kiausinelius;plauti rankas daznai; valgyti daug cesnako, moliugu seklu. Tie zmones kurie kramto nagus, daznai turi siu problemu, nes nakti nevaliskai yra kasomasi ir kiausineliai lieka panagese ir kramtant nagus jie patenka i zarnyna.Parazitai labai nemegsta cesnako todel galima ir ju pagalba varyti kirmeles lauk. I tiesiaja zarna reikia ideti cesnako tyreles ar perpjauta skiltele arba daryti klizma is cesnako nuoviro, kuris verdamas i6 5-8 stambiu skilteliu.

    almyte7

  3. 2

    o tu tikrai žinai kad ju pas tave yra bet kaip baisu kreipkis pas gyditoja.

    mamyciuke

  4. 1

    Jo cesnakas su pienu siltu labai efektyvus vaistukai kurie tau tikrai nepakenks,pabandyk.

    geramama

  5. 1

    na nzn kiek veiksminga,bet dar mano mama pasakojo kad nuo spalinukiu gerai yra cesnaku itrintos plastakos ir siek tiek isange (geriausiai tai atlikti einant miegoti nakciai) tai tikrai nepakenks mazyliui :)

    Anonimas

  6. 1

    mamyčiuk- kad turi spalinių sužinosi iš labai jau nemalonaus jausmo"apačioje"- šitaip niežti, kad net sienomis norisi laipioti (prisiminimai iš darželio laikų:( )

    pupa34

  7. 1

    pabandyk pieną su česnaku, radau internete, gal tau padės, taip įsivaizduoju kad pakaitini pieną su česnaku ir geri.

    pupa34

  8. 1

    Man nėra buvę.Bet mano pažįstamai yra buvę.Šiaip kadangi vaistų vartoti nelabai tikriausiai galima.Tai kai turi žmogus splinukių yra labai svarbi itin didelė higiena.na apsipraust po kiekvienoėjimoį tualetą ir pan.,ir maždaug mėnesio bėgyje jos turi savaime išnykti.Bet šiaip tai siūlyčiau kreiptis į gydytoją,medikai geriausiai patars ką tokiu atveju reikia daryti.Gal yra kokie vaistukai,kurių vartoti gali ir jie padės greičiau įveikti bėdą,nėštumas juk jau tikrai įsibėgėjęs.Juk su nėščiosiomis taip yra,kad kartais susirgusioms kokia liga geriau gerti vaistukų-jie mažiau gali poakenkti,nei pati liga.Sėkmės.

    Vilmiene

  9. 1

    šiaip yra tabletės nuo kirmėlių, bet kadangi tu nėščia, būtų geriau kad pasikonsultuotum su gyd, bet lelius pas tave jau didelis gal nepakenktum labai.
    o šiaip tai plauk dažnai rankas, intymi higiena daug kartų per dieną, kipk nagus trumpai, nes po panagėm kaupiasi spalinių kiaušinėliai kai tik pasikasai, kelnaites gerai išsiplauk ir iškaitink su lygintuvu:)
    sėkmės
    P.S- kažkaip galvojau kad spalinės tik mažų lelių liga, nes jie kiša nešvarias rankas į burną, bet kaip tu pasigavai tai klausimas?:))))\
    sėkmės

    pupa34

  10. 0

    Sveikute man taipat atsirado nors ir kiek laikiausi higienos slykstus dalykas..tai as va pradejau valgyt i vakara po gryna cesnako skyltele i praejo..:)laiminga:)

    Anonimas