Atsakymai

  1. 5

    nelabai mane ten taruke kai pinigu nera geraiu pataupyti ir kur gamtoje vasara pabuti ar prie juros o ne kavineje sedeti.

    mamyciuke

  2. 3

    na kartas nuo karto iseiname, negaliu sakyti, kad daznai, bet ne del finansu, o del noro, kazkaip man geriau kur pasivaikscioti, dabar gamtoje pabuti su seima, nei eiti i kokia kavine :)

    Indruke

  3. 3

    deja paskutiniu metu negalim sau to leisti...mazi vaikai nera kur palikti o ir finansai ne begaliniai...taip kad kavines palikom ateiciai o dabar apsieinam grazia vakariene namuose kai vaikai sumiega :)

    Pearl

  4. 3

    niekur neiname, gaila pinigėlius veltui leisti, yra kur juos naudingiau panaudoti.

    bum

  5. 3

    Apie koki unkmeti jus kalbate,juk Kubilius pasake KRIZE SUSTABDYTA.
    na cia pasakiau taip nes negaliu pakest kas dedasi musu valzioje,seime,,juos lauk reikia siusti....

    na o del isejimo,dar tik laukiam mes vaikelio,bet iseiti sau leidziame tikrai...tenka aijsku kita karta gal pagalvoti ar verta..

    sandrista

  6. 2
  7. 2

    taip, kartais einam, bet gan retai kadangi dar musu mazyliui vos 1.3m tai tokiu apsilankymu metu visko nutinka, todel daznai tikrai neinam :)))

    poolman

  8. 2

    leidziame,kaip ir anksciau,gal net ir dazniau:)

    coliukexxxx

  9. 2

    As ne Lt gyvenu, bet ziauriai pasiilgstu kur iseit,pasedet kavinukej bent su kavos puodeliu.Cia ,kur gyvenu,toks puskaimis, tai ner nei kur labai, nei su kuo..O ir kavinej kavos puodelis apie 15 lt kainuoja..Uztai laukiu vasaros, gali sedet sau verandikej koki aliuka ar sidriuka atsidarius....niam naim:)))

    Jaudrute

  10. 2

    leidziame... esame 3 seimos kurios susibegame ir islekiame i kluba pasisokt,vaikus teveliam palike...nors retkarciais reikia iseiti pasizmoneti, visu pinigu neuztaupysi, ir karsto jeis neissikalsi, zmogau gyveni viena karta ir nereikia varzyti gyvenimisku malonumu,atsipalidavimo su seima ir draugais... nes jei niekur neiseisi ,neissikrausi,nepasilinksminsi tai gyvenimas atrodys nuobodus.. as is to,kad tematai darba,namus,vaikus... draugam ir atsipalaidavimui nebera laiko ir pinigu, tu pinigu gali isleist minimaliai,niekas nesako pirkti lekste ikru ar gerti tik btangiausia sampana,gali ir viena taure per vakara teisgert, bet pasisokt, pabendraut yra gerai .
    gal kalbeciau kitaip,jei butu tikra krize atejusi i musu seima... aciu Dievui tos tikros krizes nejauciame.. abu gauname pajamas ,uztenka...
    aisku kaip ir visiem pajamos sumazejo,bet ne tiek daug,kad butu tikra krize....
    o del daznumo tai nepasakyciau kad labai daznai lekiam i kluba gal kas antra menesiuka :)
    teatru nemegstame, i kavine tai irgi esant progai tik :)

    Milana69