• 11ats.

    Kaip išspręsti klausimą dėl lovelių? Kai gims antras leliukas, dukrytei bus virš 2 metukų. Ar jis dabartinę lovelę perleisti mažiukui, o jei pirkti jau didelę paauglio lovą ar pirkti mažiukui kitą vaikišką?

    Suku sau galvą kaip daryt su lovelėm? Gal kas buvo tokioj situacijoj-kaip ją sprendėt?Tiesiog ta lovelė, kurią turi mažylė skirta vaikams iki kokių 3-4 metukų, ji ją taip myli, joje tik miega. Bet gal vertėtų ne už ilgo pirkt jai jau didesnę ir pratint prie jos, o mažesnę perleist gimsiančiam mažiukui. Nežinau kaip elgtis-patarkit.

    VilmieneVaiko kambarysĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Mano nuomone, jei sugalvosit dukrytei pirkti didesne lovyte, tai pirkit jau dabar ir pratinkit prie naujosios lovytes,kol dar negime antrasis vaikutis, kad savo noru paliktu savo pirmaja lovyte

    almyte7

  2. 2

    Mums buvo ta pati problema ,bet kai nupirkom lova tai berniukas tik pamate ir pasake cia mano lova o ta senaja atidave sesutei

    Ermita

  3. 2

    musu laukia ta pati problema, tik mes jau maziukui aiskinam, kad greit jam pirksim didesne lovyte , o sita gaus atiduot leliukui, tai laukia tos didesnes loveles, jau dabar su mielu noru kraustytuos i musu lova:)

    erika1984

  4. 2

    jei mazyle labai myli savo lovele gali ir nenoreti naujos didesnes,na jei turite vietos galite palikti jai kuria turi dabar o busimam mazyliui nupirkti kita..mano pusbrolio seima tokia problema issprende nupirke dviaukste lovele,su apsaugelem kudikiui,ir nuo mazens abi sesutes pratinamos atskirai savo aukstuose miegoti..

    sandritute

  5. 2

    kamkita maža lovyte geraiu jau pirk apuglio vistiek kažkada tokios reikes o leliuk guldyk į lovyte.

    mamyciuke

  6. 1

    mes pirkom paaugliska lovele

    Auksare

  7. 1

    na as manau,kad uzteks ir dukrytes loveles mazajam kudikeliui:)

    Anonimas

  8. 1

    o gal jai patiks ir kita lovyte pamegink ja westis kartu ir ji pati agles issirinkti sau lovyte jai tik nores:)

    ikmeskute

  9. 1

    na is taip mazyle jausis siek tiek nuskriausta, kai gims broliukas arba sesute, taigi, jei dar ir megiama lovyte atimsite, tai tikrai gali vaikui buti trauma. Manau geriau mazajam pirkti kita lovyte, o dukrytei palikti jos lovyte :)

    Indruke

  10. 1

    na mes taip ir dareme, pirkome visgi didesne lovyte (paaugliui), leidome pasirinkti spalva ir tokia kokios ji nori atsizvelgianti i galimybes musu :) o suneliui palikome dukrytes lovyte.kazkaip labai dideliu problemu nebuvo,ir sakyciau labai lengvai atidave senaja :)dabar begalo megsta savo didziaja lova,pasideda pilna kruva zaislu ir miega :)

    Pearl