• 17ats.

    Mano vaikus augina kitas vyras..Vaikai vadina ji vardu ar teciu?

    As su vaiku teciu issiskyriau po 10 metu...Ir dabar gyvenu su kitu..Jis mano vaikus prijeme greitai..Metai laiko, kaip bendrauja gerai...Vaikai vadina ji vardu...Jis daro jiems pusrycius su jais pamokas eina zaisti fudbola..

    astulia81ŠeimojeĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    tai labai gerai kad taip šiltai bendrauja džiugu, nevisalaika taip buna.

    mamyciuke

  2. 3

    Kai visai mazi vaikai 'gauna' kita teti ,tai paprastai ji ir vadina teciu.O vyresni,jau skiria ,kur tikras tetis ir kur mamos draugas.Tada vadina vardu.
    Svarbu ,kad santykiai normalus.Tai svarbiausia.

    Linute39

  3. 3

    na manau nuo situacijos labai priklauso kaip vaikai vadins busima (netikraji teveli).Jei jusu draugas vaikams geras, padeda jiems, priima ji kaip tikraji tegul vadina teciu,jei turi tikraji kuri pazysta ir nors kiek palaiko santykius tai gali jau nebevadinti jusu naujojo draugo teciu, visgi turi tikraji..o naujaji gali vadinti vardu ar pan...cia labai priklauso kaip patys vaikeliai nores taip ir vadins ...kaip bebutu reikia nepamirsti kad yra tikrasis tetis ir vaiko spausti (labiau myleti ar maziau) nereikia..lai jie patys nusprendzia kaip naujaji jusu drauga vadinti ;) sekmes!

    Pearl

  4. 3

    saunu kad kitas vyras rupinasi sitaip vaikuciais :) pasiseke jums , nes buna tokiu kuriems jie nerupi..

    geiza

  5. 3

    saunu,kad is sitaip..ne kiekvienas priima ne savo vaikus kaip savus..

    bantukas

  6. 2

    kai išsiskyriau su vyru dukrytei buvo 4metukai.Kai pradėjau gyventi su kitu labai greit dukrytė pradėjo ji vadinti"tėte". Jai dabar 16metų ir labai geri tarpusavio santykiai.Jis nuostabus žmogus, tiek savo vaikam, tiek mano dukrai.
    Iš jo pirmos santuokos sūnus gyvena su mumis, jam 18 metų.

    okse0711

  7. 2

    kad visi vyrai tokie butu ,,mano drauge dar nera pilnamete tai ja patevis net musadavo o savo tikra sunu lepindavo tai ji supykusi isejo pas mociute gyventi nesulaukusi net pilnametystes

    ikmeskute

  8. 2

    as augau su mama ir pateviu,nors ji vadinau teciu,bet zinau kad jis manes nemylejo,tik lauke kol greiciau iseisiu,kartais net varydavo lauk,kai mamos nebudavo,uztat mano broli,jau jo sunu lepina kaip gali.isejau vos tapusi pilnamete,dabar turiu seima ir suneli,bet jei del kazkokiu priezasciu likciau viena su maziuku,tikrai galeciau pamilti tik toki vyra kuris pirmiausia myletu mano vaika,ir leisciau paciam vaikui nuspresti kaip ji vadinti,saunu kad jums pasiseke:))

    sandritute

  9. 2

    Na mes visas bedas sprendziam kartu.Nors vaikuciams pasikeite viskas labai greitai.Bet vaikai pripranta greiciau...Mano naujas draugas vaikus gerbia ir ju nuomone visada isklauso...Tiesiog mes nenorim, kad jie gerbtu..Nes tetis nebuvo toks kaip dabartinis.....as 9 metus laukiau kada galesiu jaustis turinti seima...Pagaliau radau... :)

    astulia81

  10. 2

    Na mano drauges sako, kad man pasiseke :D Nes juos irgi iesko tokio :)

    astulia81