• 3ats.

    Kaip Jusu vaikuciai regavo i Jusu skyrybas su vyru?

    Mano didysis sunus man rasydavo laiskus, kad nori, kad susitaikyciau su teciu. Arba sakydavo i akis, kad nemyli... Mazasis pyko ant tecio, vadino ji tevu nebeteciu, kaip anksciau... Bet jau metai, kaip nebekartu tai jau viskas grizta i vezias...

    astulia81Su vaikaisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    oi gerai kad aš neišsiskyrus juk skirybos tai taruma vaikams

    mamyciuke

  2. 2

    Na taip, bet del vaiku aukotis negalim..Vaikai uzauga ir iseina o mama tai nejauneja :) man daug laiko reikejo rysto sukaupti, nes trecia karta palikau pati..Du kartus jis...Dabar pas mus viskas taisosi ir gereja :) jauciames tikra seima...Vaikai palaiko ryti su tesiu..As niekada nedraudziau ir nedrausiu..

    astulia81

  3. 0

    na mano buves vyras nebuvo geras tevas,tai galiu atvirai pasakyt kad mano vaikam tikrai traumos nebuvo (ypac sunus dziaugesi).tokia realybe kad vyras labiau mylejo dukra ir tai tik kai budavo geros nuotaikos.jam mat visai vaiku nereikejo ir ne karta girdint vaikams man prikaisiodavo kam gimdziau.po skyrybu kartais uzklausdavau vaiku ar noretu kad susitaikyciau su tevu,tai jie man atsakydavo kad tada iseis gyventi pas senelius.as taip pat niekada nedraudziau kad bendrautu su tevu,bet sunus net girdeti apie ji nenori,o dukra gal i metus karta ir susitinka ir tai atsitiktinai.man tik gaila uosviu,nes jie tikrai myli anukus ir mane visada palaikydavo,bet vat vaikai nenoriai ir su jais bendrauja.

    Iraida