• 19ats.

    Turiu klausima? Dekretas

    Stoviu dabar darbo birzoj..Sake i dekreta isleis kaip ir visas 7 men nestume. Darbe kuriame dirbau pastodama, pradirbau du men. Isejau nezinodama, kad laukiuosi...Ar galiu teirautis del dekreto? ir kokia dabar yra vienkartine mamai, kuri nieko visiskai negauna is valstyves? Tik dviem vaikai elementai 400 lt?

    astulia81Šeimos finansaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2
  2. 2

    Nesuprantu tos mamytes kam vaikais apsikrauti jei darbo neturi

    liena

  3. 2

    nesuprantu tos mamytes,kam vaikais apsikraut,darbo neturint.Valdzia tai tikrai nieko neduos.As ir dvejojau su treciu vaikeliu,bet darbas buvo pries tai,stabilios pajamos.Vyras uzdirba gerai,tai galima ir vaikiuka dar viena tureti.

    ruta26

  4. 2

    o tai vyras neislaiko jusu?

    ruta26

  5. 2

    is valstybes turetum gauti vienkartine pasalpa pries dekreta apie 260 lt,cia turetum tiksliai susizinoti soc.rupybos skyriuj.O pagimdzius visoms mamytems vienkartine pasalpa priklauso 1430lt.

    ruta26

  6. 1

    na jai ne wyras aisku neimanoma isgywent

    Aksana

  7. 1

    na jai ne wyras aisku neimanoma isgywent

    Aksana

  8. 1

    nu wyras islaiko(ne oficialus):)ta prasme waikelio tetis

    Aksana

  9. 1

    as ir stowejau darbo birzoj is ten nieko negawau iseidama i dekreta,tik wa kaip minejo 260lt pries nestuma,po to wienkartine1430lt ir kas menesi gaudinesi po 97lt uz waikeli,dar reiktu tau del pasalpos teirautis ,jai birzoj prastowejus 6men,as gawau po 315lt tris menesius,cia sawiwaldybej teirautis,bet ne uz waikeli

    Aksana

  10. 0

    as nesuprantu kaip lengva kitiems kalbet apie kito zmogaus situacija,kai pacios to nesam ragavusios,lengviausias budas pasmerkt,tai gal vietoj to mamytei patartumet ka daryt uzuot kaltinusios,geda uz jus.

    Anonimas