• 15ats.

    Namu ruosa ir santykiai su vyru

    neseniai gimdziusios mamytes, ar visada suspejate laiku viska atlikti, na pvz kad grizes vyras is darbo rastu karsta vakariene, sutvarkytus namus ir priziureta vaikeli?mano vyras buvo atostogose tai uzsiimdavo su mazyle, kol as uziemus, dabar prades dirbt ir galvoju ar susitvarkysiu su namu ruosa, kol gris is darbo, jai mazyle reikalaus daug demesio. ar pyksta jusu vyrai jai laiku negauna vakarienes gryzes po darbu?

    AksanaPogimdyvinis periodasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    kazkaip visada viska spedavau, tik dabar galvoju ar spesiu kai atsiras antras, nes pirmajam dar nebus nei dvieju metu:) bet vyras supratingas ir padedantis manau bedu nekils

    erika1984

  2. 2
  3. 2

    auginu tris vaikus, bet spėju ir butą sutvarkyti, ir valgyti padaryti didžiulei šeimynai, nes dar visi su savo valgymo įpročiais, ir pati namie nebūnų visą dieną, ir į lauką išeinu, ir į miestą su dukryte nuvažiuojam. Gal tik pirmus mėn. buvo sunkiau, nes dukrytė dar neturėjo pastovaus miego ritmo, tai šiek tiek rečiau kambarius tvarkiau, bet valgyti vis tiek reikdavo pagaminti, nes vyras į darbą pietus nešasi:)) Bet žinok, tik taip atrodo, kad nespėsi viena, po kelių dienų įprasi, surasi savo dienos ritmą ir puikiai susitvarkysi :)

    elegancija

  4. 2

    Na kai gime musu mazylis ir vyras isejo i darba, tai budavo kartais kad ir namai ne visai sutvarkyti ar valgyti nepadaryta, bet vyras tikrai del to nepykdavo, nes suprato, kad vaikutis visa laika uzima.

    Indruke

  5. 1

    na man tai sunkiai sekasi visur suspeti,,netgi kartais taip nuo dienoas darbu issenku,kad kartais truksta kantrybe,kai niekas nepadeda..daznai pravirkstu,nes darosi sunku viska aprepti:((

    Anonimas

  6. 1

    iki 3 men tikrai spedavau nes maziukas tik pavalgydavo ir miegodavo tad laiko buvo labai daug kazka padaryti, o kai pradejo eiti 4 men tada jau jis ir miegodavo maziau ir maziau laiko likdavo man, taciau spedavau, kazkaip pirmom dienom budavo sunkiau o veliau ipranti prie greito gyvenimo tempo ir sukiesi kaip bitute:)

    Doviliuke

  7. 1

    maniskis zino, kad nelb viska speju, nes mergyte nuo kruties nenulipa, o kai uzmiega ir pati noriu pamiegoti ;)daug man padeda,sutvarko kambarius,isplauna jei ka paprasau,ir su leliuku pabuna,jei noriu susitvarkyt ar kazka;)problemu mums del to nekyla kolkas:)o del valgiopaprasau,kad pabutu arba jei miega greit kazka padarau,stengiuos bent jau taip:)

    bantukas

  8. 1

    maziau aplink tuos vyrus sokineti reikia, visu pirma moteris tai ne robotas kad spetu ir vaika priziureti ir namus apkuopti ir vyra "aptaisyti"...maniskis nepykdavo niekada, nes kazkaip ir pats savimi moka gerai pasirupinti.

    Benikiux

  9. 1

    Na, jeigu vaikelis vienas, tai tikrai viską suspėsi. Mano vyras tėvystės atostogų nebuvo pasiėmęs, tad kad nuo pat pradžių likau viena su vaikeliu - sunki pradžia, kaip ir visoms, bet kur dėsiesi - randi tarpelį, kai vaikiukas užmiega ir eini tvarkytis, valgyt gaminti. Piktumų jokių nebuvo.

    bum

  10. 1

    tikrai is pradziu ne viska spedavau,bet toje srityje galiu pagirti savo vyra kad jis labai savarankiskas ir puikiai valgyti gamina,ir namus sutvarko kai reikia,mes namie dalinames darbus kai jam laisvos,o kai dirba,ir atsirado vaikucio dienos ritmas ir pati viska suspeju:)) manasis del vakarienes nepyksta,as darau dazniausiai keliom dienom,o neretai jis pats pasireiskia virtuvej..

    sandritute