Atsakymai

  1. 4

    Na manau dalyvaus.Jis labiau nori fotografuoti mažylio atėjima,nei mane palaikyti,dėl to nesutariam.Bet kai paskaičiau kad gydytojai kitaip žiuri kai yra vyras,tai jis bus šalia.

    raganaite

  2. 3

    taip dalyvavo, nors iki galo nebuvo apsisprendes ar nori, bet ta diena viskas vyko savaime, labai dziaugiuosi jo buvimu, o dabar laukiam antro, tai net minciu jam nekyla kad nedalyvaus:)

    erika1984

  3. 2
  4. 2

    Taip gerai.Nors atsiranda tokiu nuomoniu kurie pasakys negerai.As pagimdziau du vaikus prie vyro tai padejo tuom kad buvo salia.Nors skausmu ir nesumazino, bet gyditojai irgi kitaip ziuri kai salia vyras.Nes manao sesuo gimde pirma vaika viena ir gyd,..sauke o ji pasimete tada.. o gimdymas buvo pirmas..neperseniausiai pasigimde antra suneli, bet ne lietuvoj dalivavo ir vyras..gimdimas buvo lengvesnis, bes buvo ne viena.. :)

    astulia81

  5. 2

    taip dalyvavo ir man tai tikrai svarbu buvo,musu santykiai nepakito,ir dar karta sake dalyvautu jei reiketu:) net asara vyriska isspaude suneli pamates;))

    sandritute

  6. 2

    mano dar neapsisprende,o as ir neverciu

    ruta26

  7. 2

    taip dalyvavo..beje gimdziau klaipedoje:)

    Anonimas

  8. 2
  9. 1

    visa laika su manimi ligonineje buvo pries ir po gimdymo, gimdymo metu visa laika salia buvo, virkstele nukirpo :)

    Yuki

  10. 1

    Pirmame gimdyme nedalyvavo, nes neįleido, buvo karantinas, antrame pats nenorėjo dalyvauti, o ir aš nenorėjau, kad dalyvautų.

    iinnggaa