• 13ats.

Atsakymai

  1. 3

    dar gali karsto pieno su medumi pries miega isgerti, gerkle atleis.inhaliacijas su druska, kompresiukus su degtine ant gerkles uzsidek, apsirisk skarele, turetu padeti.

    Tanniuke

  2. 2

    padeda visokios arbatos, ypac imbieras medus ir citrina :)

    princesiuke

  3. 1

    Nuo gerkles skausmo tai skalauk medetku ziedu uzpilu, tikrai veiksminga, o nuo slogos, tai yra homeopatiniu vaistu, kurie nekenkia, tik reikia pasikonsultuoti su gydytoju.

    Indruke

  4. 1

    as irgi buvau persalusi nestumo metu..tai valgydavau citrinos su trupuciu imbieru,.ir gerdavau nemazai silto pieno su medumi ir arbata

    Anonimas

  5. 1

    per nestuma sirgau tris kartus,pagimdzius vel..lb imuninetas nusilpes..ir zinai?geriau tik arbata su citrina ir medum...i nosi traukdavau vandens su druska.jokiu vaistu niekad nenaudodavau.

    bantukas

  6. 1

    Arbatas, medu gerk ir kojas druskoje pamirkyk karstame vandenyje labai padeda.

    adkia

  7. 1

    geriau nerizikuot vaistais, kad kas nebutu blogai ir ispradziu bandyti gydytis tik arbatomis

    ginnta

  8. 1

    as kaip tik rytoj einu ekoskopija darytis ir pasiklausiu ka galiu gerti. as esu ispanijoj tai cia truputi kitokius vaistus skiria. nuo skausmo nuo temperaturos jei sukiltu liepe gerti paracetamoli.

    wiktoriuke

  9. 1

    vaistų tai kažin ar kokių labai galima naudoti. Bent jau aš siūlyčiau kad ir su nedidele liga, bet kreiptis į gydytojus. Bent jau aš taip dariau ir liaudiškais metodais nesivadovavau, kol nepasikonsultavau su gydytojais. Man būtų baisu, kad nepakenktų kokios ligos pilvelio gyventojui.
    O man gyd. buvo išrašiusi lašiukus nuo slogos - Vibrocil, nes jie nepavojingi nėščioms, o paskui ir mažiems kūdikiams leidžiama juos lašinti, gerti daug arbatos ir gulėti.

    elegancija

  10. 1

    vaistazoliu arbatos bandyk gerti. as kai sirgau nestumo metu gydytoja man rekomendavo ciobreliu, medetku arbatas gerti. sergant ypatingai reikia skysciu. jei nestiprus persalimo simptomai, tai gal ir arbatu uzteks... o jei pabloges kreipkis i gydytoja, bet nebijok ir vaistu, jug yra tokiu, kuriuos gali gerti nestukes. pvz as tai nuo gerkles skausmo vartojau ISLA MOOS ciulpiamas pastiles, nuo slogos HUMER juros vandeni...

    romantike