• 8ats.

    Kudikeliui ant zando atsirado tokia pleiskanota demele ir pradejo plestis, ar kam taip buvo?

    Mano kudikeliui ant zando atsirado tokia pleiskanota demele, prasidejo pries menesi ir nuo taskelio, o dabar issiplete per puse zanduko ir jau atsirado ant kito zando. Gydytoja sako, kad nieko baisaus ir liepe tepti sudocremo, bet man itartina, manau kad tai alergija nuo ko nors ir priregistravau pas alergologa, nes jei klausysiu gydytojos tai ir visas kunelis bus raudonai nupleiskanaves. Ar jums taip nebuvo ir kaip alergologai tikrina kam vaikas alergiskas??

    adkiaKūdikio odos problemosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    susidurem ir mes su tuo,mums gydyt.sakė,kad tai atopinis dermatitas.Pati maitinau,labai reikėjo žiūrėti maistą,bet kas alergizavo taip ir neradom,tepdavau drėkinamais kremukais n kartų per dieną.Teko panaudoti ir hormon.tepaliukų.Dabar mano berniukui 2m.6men.baigiam įšaugti,na bet citrusinius vaisius,saldainius ribojam.

    okse0711

  2. 2

    taip butent mano mazyliui taip buvo ant koju..tepiau advantan tepalu..

    Anonimas

  3. 2

    mano dukrytei panaši pleiskanojanti dėmelį buvo netoli peties. Tai sumažėdavo, tai vėl atsirasdavo. Gyd. pasiūlė tepti tik esex arba exepiale kremukais, bet jie mažai ką mums pagelbėdavo. Pas alergologus nebuvom. Bandžiau ir savo maistą keisti, bet dėmelė tik apgydavo ir vėl atsirasdavo. Taip ir neišsiaiškinau nuo ko, kadangi maitinau tik savo pienu, tai alergenas taip ir liko neaiškus. Pati ieškojau visokių rekomendacijų, tepiau Iwostin serijos kremais, bet iki galo neišgydė. Pati išaugo, nes dėmelė išnyko kai dukrytei buvo apie 1m. 2 mėn.
    Mano dviejų draugių mergytės irgi turėjo sausėjančią veidukų odos problemą, darė ir alergijos testus, bet alergeno nei vienai, nei kitai nerado. O tyrimas kainavo apie 100 Lt.

    elegancija

  4. 2

    mano mergaitei buna tokiu pleiskaneliu ant rankyciu, tai daktare liepe tepti vazelinu tas vieteles, nes tai issausejimo pozymis

    Anonimas

  5. 2

    sveika,mano mazylis irgi buvo alergiskas,ir tos demeles tikrai plinta,mums asmeniskai padejo kad pradejome duoti hipoalergini Aptamil Pepti misinuka,bet jei maitinate krutimi tada alergologas jums labai apribos mityba,isbrauks is jusu valgiarascio visus alergizuojancius produktus ir turesite stebeti mazyli,ar alergija,jei tai tikrai alergija rimsta ar ne,paprastai maziems leliukams tyrimai nera daromi.nezinau kiek leliukui laiko?didesniems vaikuciams daro meginius ant rankutes lasina galimus alergenus,ziuri reakcija..bent mes alergija beveik isaugome per 2 metus,liko tik grynam karves pienui..primaitinant irgi reikes stebeti ar nesureaguos i nauja produkta.o tokioms demelems geriausias tepaliukas yra Linola,tikrai padeda,jis hipoalerginis..dar naturaliai labai padeda buvimas gryname ore,ir bent keletas minuciu vakarines saulutes spinduliuku:))

    sandritute

  6. 2

    Tai jau tikrai, butinai reikia parodyti kudikeli alergologui arba odos gydytojui. Del alergenu yra daromas kraujo tyrimas. Jei nerastu alergijos, siulyciau pas odos gydytoja nueiti. Sekmes :)

    almyte7

  7. 1

    Mano maziukas ta pati turejo.Prasidejo nuo demeles ir issiplete per visa veiduka.Pirkau drekinanti kremuka.
    Padejo.Bet as atradau priezasti.pasirodo,kai valgydavau daug apelsinu,pienisku produktu,mano maziukas tokiu budu reaguodavao i maista.Taip buvo apie 7 menesius,po to tiesiog savaime isnyko.

    vilem

  8. 1

    mums tokia demele atsirado ant kojytes,tai ejau pas daktare,sake odos grybelis,sako daznai buna vaikams tokie isberimai.prirase EXODERIL tepaliuka

    genutester