• 14ats.

    Kaip beria jūsų mažiuką ir nuo ko?

    Jau kelios dienos mano mažylis išbertas, svarstau kelis variantus nuo ko taip galėjo atsitikti, likvidavau visas priemones, kas galėjo sukelti alergiją, bet kol kas situacija nesikeičia. Man įdomu kokias kūno vietas jūsų mažyliams beria? Nes maniškio kojytės labiausiai kenčia, pilvukas, nugarytė, užpakaliukas - visiškai švarūs, jokių spuogelių, net raudonumo jokio nėra. Šiek tiek atsirado ant rankyčių, lyg ir ant veiduko randasi. Oras bjaurus, nenoriu tempti pas daktarę, kad dar ir peršaltų. Papasakokit, kaip beria jūsų mažiukus - aišku tos, kurios susidūrėte su šia problema. Ar visą kūnelį beria ar tik kai kur? Nuo kuo beria?

    bumKūdikio priežiūraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    maniskiui taip pat beria kojytes ir rankytes,,dar buvo atsirae siek tiek ant nugaros..tepu avantan tepalu

    Anonimas

  2. 2

    pas mus kartais zandukai paraudonuoja, karta visas buvo isbertas, pasirode kad nuo varskes, tai dabar neduodu.

    Snezana

  3. 2

    na mums tai daznai zandukus isberia, kitu vietu ne. buvome anksciau ir pas odod gyd. tai buvo tepaliuka israse. seip ir neissiaiskinau nuo kuo tie berimai karts nuo karto pasikartoja. tik va nuo vynuogiu tai visada isberia. o tie berimai tai tokie mazi raudoni spogeliai

    vestina

  4. 1

    Nuo karscio beria prakaitiniais spuogeliais.

    Jorkaile

  5. 1

    siandien pabere mano mazyte,bet dabar jau zinau nuo ko,vakar vyrem kosele ir vietoj vandens naudojau atvirinta piena,tai nuo jo isbere.gal ka ne taip arba riebesnio uzvalgot

    Brige88

  6. 1

    Na, prieš miegelį tai labai trina ir akytes, ir visą veiduką, bet kažkaip niekad nekreipiau dėmesio, kad paraustų odelė. Manau, kad čia natūralu - tiesiog nuo trynimo parausta odelė, o jeigu dar ji jaustresnė. Tame nieko blogo.

    bum

  7. 1

    Mano leliukas pries miega visada trina akytes ir visa veiduka,poto atrodo kaip isbertas visas veidukas, bet po keliu valandu tas raudonumas praeina.... Ar jusu maziukams taip nebuna??

    Anonimas

  8. 1

    Mano maziuka irgi pradejo berti nuo kokio 3 menesio, zandukus ir kaktyte, tokiais ryskiais raudonais spuogiukais, poto jie lyg palieka viena raudona deme ir jam labai niezedavo. O kai pavalydavau virintu vandenuku, tai is vis blogiau budavo, dar didesnis niezejimas ir pleiskanojimas atsirasdavo. Gydytojas apziurejes pasake, kad tai nuo seiliu,juk maziukui rankytes tai pastoviai burnytej. Israse tepaliuka, kad ta niezejima sumazintu, tai va tepiau juo ir dar Bepantenu, prejo per kelias dienas... O dabar mums jau 5 menesiukai, o zandukus vis paberia karts nuo karto, bet jau daug daug maziau, vos keli spuogiukai.... Tai va taip va kovojam ir laukiam kada visai isnyks..

    Anonimas

  9. 1

    mano mergyte beria nuo pienuko ir jo produktu,isberia pilvuka tokiais smulkiais spuogiukais,kurie veliau susijungia i viena pleiskanota raudona deme,kuri patepus HiPP kremuku po keliu dienu isnyksta.

    daina

  10. 1

    pas mus tik kojytes pabertos, bet tai tik nuo 1,5m pastebejau, gal nuo skalbimo milteliu, net nezinau, nes labai mazai paberta

    vinipukas