Atsakymai

  1. 2

    žaidžiau su visokeis lavinamais žaislais ejome į lauka piesdavome

    mamyciuke

  2. 2

    Mes su lego kaladelem zaidziam (bokstus statom, pagal spalvas dedam..) vartom knygutes (skaityt mielai skaityciau, bet neleidzia, atima iskart) tada rodau kur kas yra, su triratuku vazinejam, deliojam zaislus is pintines ir atgal..Tiesa, dar kartais pianinu pagrojam, bet cia jau as talento ieskau :)))

    Akvilencija

  3. 1

    Tvarko mano mazoji namus.Ir sluota nesiojasi ir siurbia ir drabuziais rengiasi(kepure uzsideda,kaip piraciukas viena akim uzdengta ir vaiksto patenkinta.)Vaikiskus zaidimus zaidziam(viru,viru kose ir t.t)Krizenam,vartomes lovoj.

    grirute

  4. 1

    statom megabloks kaladeles,lipdom namini plastilina

    ruta26

  5. 1

    Mano metinukas mėgsta kaladėles statyti ir versti, labai patinka visokie smulkūs žaisliukai, kamuoliukai, jis juos rankioja į kibirėlius ar į kitokias dėžutes. Turim sagų dėžę, kurią išverčia, paskui rankioja. Paskui labai patinka kai suraišioju kelias mašinas ir jis už virvutės tempia. Jos i paskos garsiai braškėdamos važiuoja, tai jis net krykštauja.

    Jorkaile

  6. 1

    piesiam ant lapo su piestukais, ziurinejam knygutes,kai paklausi pvz: kur katyte parodo pirsteliu ir sako "mau" .. zaidziam slepyniu.

    zilvinucho

  7. 1

    mums labai patikdavo knygeles skaityti,o kai vasara geras oras tai labai daznai ir ilgai budavome lauke,o jei atsirasdavo dar draugu panasaus amziaus tai isvis super.

    lady

  8. 1

    skaitom knygeles,deliojam kaladeles,deliones, zaidziam su namu apyvokos daiktais, kurie yra saugus, mankstinames ant kamuolio...ai, dauk ka darom,

    juratele

  9. 1

    skaitom knygutes(labai mėgsta), šokam, darom mankštą, deliojam deliones, paspirtuką stumdom, apžiūrim visus namuose esančius stalčius bei lentynas ir net išimam daiktus, padėliojam, labai mėgsta su mašinėlėm pažaisti

    vinipukas

  10. 1

    kai turiu laiko zaidziu su juo kaladelemis..o siaip jis vienas zaidzia..jam labai patinka kaladeles delioti

    Anonimas