Atsakymai

  1. 2
  2. 2

    Man truputi padejo,na gal nuo 8nestumo menesio,lengviau buvo truputi pilveli nesioti,bet po gimdymo,tai tikrai jis man nepagelbejo,tai jei turi,tada geriau skolinkis,nes pirkti tai nelabai ir verta.

    pavasarinuke

  3. 2

    rekomenduojama nesioti nuo tada kai jau tikrai yra ne mazas pilvukas,na kazkur nuo 5 men..na kai kurios padeda kai kurios nepadeda..skirtingaio cia

    Anonimas

  4. 2

    as nesiojau kazkur nuo 7menesio,nes ansciau maniau kad jis nereikalingas bet kai pilvas laaabai padidejo teko pirkti,labai gerai prilaike pilveli ir tempimo nesijuto...po gimdymo nenesiojau.as pirkau vaistineje,tik negaliu deja pasakyti pavadinimo :( man tiko :)

    Pearl

  5. 1

    Mums jau beveik 6 menesiai, pries kelias dienas isigyjau dirza. Turiu stovima darba, tai kojos labai skaudet pradejo, ir gimda spadejo uzspaudinet stuburo nervus, tai buvo tokie duriai i maza dubeni, kad negalejau isvis atsikelt is lovos :( dabar pradejau mankstintis ir nesioju dirza, kuris ne tik prilaiko pilvuka, bet specialu, kuris nuima kruvi nuo apatines kuno dalies ir mazojo dubens, Man tai labai padeda. Net dirbt lengviau. O pirkau Vilniuje Buk Mama pardej

    SweetCherry

  6. 1

    man labai padėjo,dėdavausi tik išeidama,vėliau su juo tik naktį išsiskirdavau.nepatogumų jokių nejaučiau.aš pirkau pas ortopėdus.

    emiliukas

  7. 1

    As pradejau nesioti nuo 5 menesio,labai praverte lengviau buvo vaikscioti ir seip kada vaiksciojau netaip pavarkdavau,beto sis dirzas yra naudingas ir vaikuciui.Man sake daktare.

    Irina

  8. 1

    Nenesioju jokio dirzo, nes neskauda nei nugaros nei man sunku pilvuka nest :) tik deviu dzinsus su tokia placia guma, gal jie kazkiek prilaiko. O po nestumo butinai pirksiu viskam atsatyt:)

    kvapni_feja

  9. 1

    as pirkau specialioje parduotuveje nescioms kur prilaiko is apacios, tai man labai buvo patogu, nesiojau gal nuo 7 menesio, nes jau nugara skaudeti pradedavo, o su juo daug lengvesne jauciausi, pilvas nebuvo toks sunkus, nes jau didokas buvo. dirzas su lipnion tokiom juostom, tai pagal savo apimtis galima pritaikiti kaip patogu. O dar as ji po gindimo nesiojau, visa pilva apviniodavau, ir net miegodavau, kad pilvuko neliktu.

    Snezana

  10. 1

    as buvau nusipirkus is vaistines ten toki kur prieki susisega tai man jis nelabai patogus nestumo metu buvo,veliau nusipirkau tokia juosta kuti aptempia visa pilvuka ir su juo man buvo patogiausia.

    masiniuke