Atsakymai

  1. 3

    Taip.Kai klausiausi garsiai roko,tai vaikutis smarkiai spardesi.Tik nezinau ar todel kad patiko,ar atvirksciai,nepatiko.

    raganaite

  2. 2

    taip zinoma,kad vaikutis viska jaucia:)klausydavausi nescia ivairios muzikos

    Anonimas

  3. 1

    maniskis pilvelyje visai nejudrus buvo, i muzika taip pat nereaguodavo :)

    Indruke

  4. 1
  5. 1

    mano dukryte pilvely budama megdavo muzika. kai isjungdavau pradedavo spurdeti, ijungus suklusdavo ir tik pavienius judesiukus jausdavau.

    lip2kas

  6. 1

    mano vyras kartais megejas uzsileisti trankia muzika, tai manau vaikeliui nelabai patinka todel labai spiria man i sonus :)) o siaip pati megstu ramia muzika :) tai manau vaikeliui tinka ir patinka :)

    geiza

  7. 1

    i muzika nereguodavo tik i tecio balsa labai reguodavo,budavo taip kad visa diena neispirdavo nei karto kad ir kaip bekalbinciau,o tik vyras pakalbindavo tuoj pat ispirdavo;)))

    almita

  8. 1
  9. 1

    Kad i muzika reaguotu tai nepastebejau. Bet uztat kai susinervinu ar imu verkti del kazkokios priezasties, tai leliukas sunerimsta ir pradeda muistytis ir baladotis. Matyt jaucia nerima ir neigiamas emocijas pipiriukas ten pilvuke.

    kvapni_feja

  10. 1

    kai buvo pilvelyje as labai daug klausydavausi muzikoS, ir pati grodavau. bet kai gime tai ypac megsta klausytis. buna neramus ,verkia, tik ijungiu muzika iskart nurimsta, uzmiega, megsta trankia muzika, labiausiai tai QUEEN IR ROD STEWART.

    Anonimas