• 16ats.

    Ar girdejote, o gal esate bandziusios testukus vaikelio lyciai suzinoti, dar jam esant pilvelyje? Kaip juos vertintumet?

    as asmeniskai toki testa jei pirkciau tai tik smalsumo vedina, kad kraitelio spalvas suderinciau:) nes man lytis visiskai nesvarbi.. o deja yra saliu, kuriose trokstama susilaukti tam tikros lyties kudikio, ir tokio testo pagalba atsikratoma nepageidaujamos lyties vaisiaus..ziauru:((

    sandrituteNėštumasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    jo yra testukai ir kiek zinau butent kinija abortuodavo mergaites, nes jie tik viena vaika gali turet tad noredavo berniuko, dabar ju suauge sunus negali rast sau merginos, nes jaunuoliu yra net 3 kartus daugiau negu merginu, tad negalima priestaraut gamtai, jinai pati atrenka kam mergaite, o kam berniuka..

    zilvinta

  2. 2

    man neteko girdeti, bet esu girdejus pries pastojima apie tokius testus, o kad daryti testa kai pilvelyje jau vaikutis dar neteko. hm butu idomu suzinoti placiau. idomu ko mes laukiames:)

    Mila

  3. 2

    nu ne dar neteko to pabandyti manau gal ir geras dalykas

    mamyciuke

  4. 2

    Isties ziauru:) as pvz is pradziu norejau mergaites, poto berniuko, o db visai apie tai negalvoju,tiesiog dziaugiuos kad po menesio turesiu vaikiuka:)))
    Testa ta beja irgi vien is smalsumo padaryciau:))) na kad kraiteli suderinciau:)))

    miana

  5. 1

    girdejau,gal ir neblogai butu taip suzinoti

    ruta26

  6. 1

    Kaip faina :)))))) Būtų įdomu pabandyti :)

    Jorkaile

  7. 1

    kad kainuotu apie 20-30lt tai tada gal ir galetu smalsumo vedina nusipirkt ir pasidaryt,bet jei kanuoja apie 200-300lt tai gaila pinigeliu!kas bus tas gerai! ;)))

    indre1986

  8. 1

    girdejau apie tokius ir visai butu smalsu kada ateiti isbandyti , del smalsumo ar sutaps :)

    Mazute

  9. 1

    :)) pirma karta girdziu apie toki testa, bet kam ji darytis jei ultragarsu galima suzinoti vaikucio lyti, jei tik teveliai to nori, na nebent atvejais kai nesimato lyties...ko tik nesukuria dabar, idomu kiek jie yra patikimi..

    Lukniukas

  10. 1

    teko girdeti apie toki testuka, bet jis tikrai brangokas, man asmeniskai buvo nesvarbu zinoti kas gims, bet del kraotelio tai sutinku cia su kazkatra mama, nes specialiai vaziavau privatiskai darytis echoskopo kad pasakytu kas gims, nes norejosi vezimuka ryzku nusipirkti jei butu uvus mergyte, dabar beproto laukiu sunelio :)) ir manau tie testai nera aktualus perdaug o ypac uz tokius pinigus.

    geiza