• 6ats.

    ko isties reikejo gimdymo namuose mamytei ir kudikiui?

    Mamytes, pasakykite ko isties reikejo gimdymo namuose???
    Prisiskaiciau tu straipsniu apie naujagimio kraiteli, bet susipainiojau...
    Padekite...
    Ko Butent reikia vaikeliui ir mamytei? Aciuuu.

    mianaGimdymo namaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Man labai praverte vienkartines kelnaites skirtos po gimdymo,paketu butinai(paciu didziausiu),intymios higienos muilo,merliuku pamaitinus krutimi,kad galetum jas nuvalyti.

    pavasarinuke

  2. 2

    nesciosios kortele ir pasas cia jau svarbiausia.as emiausiu panasiai kaip kad rase anonimas.chalata,slepetes,kelnaiciu keleta poru kad butu pasikeitimui,maitinancios liemeneles 2 poras,idekliuku i liemenele,iklotu(as pirkau naktinius,bet gerai tureti ir tuos kur specialiai po gimdymo ypac pirma nakti jie gerai kai daug kraujuoji)naktiniu marskiniu kad butu patogu maitinti,sampuno,muilo,tualetinio popieriaus ritineli,ranksluoscius 3,du man vienas vaikeliui.na o vaikeliui emiau pampersu poka maziausiu,apatiniu marskineliu(geriausia kur buna tokios rankovytes kaip su pirstinytem kad vaikutis neapsidraskytu)arba kokias 3poras atskirai pirstinyciu,sliauztinuku,plonu kepuryciu na visa tai mazdaug 56 dydzioir visko po keleta poryciu,nes perrengti reikia ir kartais daugiau nei galvoji.bet jei kartais reiktu daugiau nei kad isidejei tai buk suruosusi i maiseli rubeliu kad vyras galetu ilgai neieskojes paimti ir atvesti tau i ligonine.na as dar kai gimdziau pirma karta tai nereikejo nei kateterio nei skyscio(vadinamo laseline)o kai nuvaziavau antra karta gimdyti tai paklause ar turiu,pasakiau kad ne ir atvaziavau viena,tai liepe kad kas is artimu ar draugu nupirktu ir atvestu nes reikia,tad geriau is karto suzinoti ar tuose gimdymo namuose reikia tokiu dalyku ar ne kad butum pasiruosusi is anksto.ir linkiu sekmes gimdyme.

    masiniuke

  3. 2

    Reikia dokumentų: nėščiosios kortelės ir paso, sau - chalatą ,2 nektinių marškinių su sagutėmis priekyje, kad galima būtų žindyti kudikėlį kai gims ir neilgų - gimdymo metų patogiausia, šlepečių, keletą ( 5 - 6) įklotų nelaikantiems šlapimo žmonms - jie tinka ir po gimdymo pirkti vaistinėje. Prausyklio ir šampūno, kad galėtum kai atsigausi po gimdymo nusiprausti, keletą komplektėlių rūbelių 56 dydžio naujagimiui perrengti.sauskelnių newborn 2 - 5 kg 1 pakuotę rankšluoštį sau ir vaikui vienkartinių paklotėlių vystymui. Visą kitą - pagal situacija jau reikės vėliau pagal vaikučio poreikį - jei ko reikės ligoninėje busi ilgiau pvz. kaip po cezario - parašysi nupirks vyras, mama, draugė, sesuo. Pinos parduotuvėsir vaistinės visko neverta prisipirkt išanksto daug.

    Anonimas

  4. 2

    na eubeliu tai žinai kokiu reik mum papildomai reikejo ranksluostuko ir prausiklio bet nebutinai nes mus maude tai kaluse ar turime na neturejome tai apsejome o siaip mieko ten daugaiu ir nereikia as ir pati viska vežaiusi ka skaiciau žurnaluose nes buvo pirmas vaikutis.

    mamyciuke

  5. 2

    pasiskaityk dar karta yra ne wiena tema o beto dar raso nesciosios korteles gale ko butiniausiai reikia...sekmes

    ikmeskute