• 15ats.

    Maudymosi malonumas, nuo keliu men savo mazucius pradejot plauti normalioj vonioj?

    Gal ir keistai nuskambes, bet notiu pasiklaust, nuo keliu men savo mazucius pradejot plauti normalioj vonioj? Mums 8 men ir kelis kartus jau prausemes, tik kad labai slydinejam, ir reik laikyt.

    FaustaMaudynėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    mes prausiame jau nuo kokiu 10men, kad neslidinetu, patieskite kokia palute, medziaga, arba yra pirkti skirta voniai guminis paklotas

    Mila

  2. 1

    Kai tik pradejo pats sedeti,issikraustem i didele vonia,taip smagiau.o man nugaros tiek negelia.Vonele jau suspejom padovanoti,i ja jau paskutiniu laiku vos tilpo.

    ruta26

  3. 1

    o mes pasiziurejusios mamyciu klubo laidele,jau 4 menesiu maudemes abi vonioje,jei labai smagu su manimi mauditis as ja laikau ir paplaukioti leidziu,taskosi ji su kojitem ir rankytem.tikrai labai smagu jei ir man:-))))))))

    Brige88

  4. 1
  5. 1

    tiksliai negaliu pasakyt kiek laiko buvo vaikiukui,bet pradejom maudyt vonioj kai nukrito virkstele ir uzgijo bambute,pradzioj pildavau virinta vandenuka,o veliau-tiesiog is ciaupo.

    indre1986

  6. 1

    mes į didelę vonią persikraustėm gal jau 4-5 mėn. Iš pradžių ant plastmasinio gultuko, kur už pažastukų rankytės užsikabina, ir vaikutis neslysta, gali sau taškytis laisvai. Tokių gultukų yra visose vaikų parduotuvėse, kur parduodamos vonelės. Vėliau, kai jau gerai savarankiškai sėdėjo, į vonią dėjau buvusį poroloninį gultuką (su juo vonelėje maudėmės) - ir užpakaliukui minkščiau, ir neslysta. Bet kai atsirado reikalas daugiau judėti, pirkau guminį kilimėlį, kuris su lipukais prilimpa prie vonios dugno ir neslysta nei jis pats per vonią, nei kojos stovint ar sėdint ant jo. O tokių guminių kilimėlių yra prie vonios reikmenų santechnikos parduotuvėse (kartais vadinasi dušo kilimėlis).

    elegancija

  7. 1

    o mesmaudomes paprastoj vonioj nuo pat gimimo ir viskas liuks

    genutester

  8. 1

    mes pradejom maudyti vonioje nuo 3 menesiu, nes voneleje man buvo nepatogu, tai turejom nupirke specialu gultuka plastmasini, kuris tvirtinosi prie vonios, o nuo 8 menesiu kazkur, kai jau sedejo, tai maudem maudimosi ziede ir tai maudomes iki siol, mum jau metukai ir 2 menesiai, vaikui labai patinka, nereikia jo laikyti, ir jis gali sau zaisti

    Snezana

  9. 1

    as jau pradejau maudyti normalioje vonioje gal truputuka daugiau nei puse metuku, tiesiog kartu su mazyle issimaudydavome, padukdavome ;))

    geiza

  10. 1

    Aciu mamytes uz patarimus.Reiks pasiteiraut prekiu vaikams parduotuveja tu ideklu i vonia,vaikui maudyt.As tikrai nebuvau apie tokius girdejus.Aciu.Turbut vaiku prekiu parduotuvej jie buna pirkt?Ar kitoja-santechnikos?

    Fausta