As krevetes paverdu apie 10min,po uzvirimo,po to islukstenu. yra pirkt ir islukstentu,bet jos brangesnes
Šprotų salotos “Mimoza”
konservuotų šprotų aliejuje
virtų bulvių
svogūnėlio
virtos markos
fermentinio sūrio
sviesto
kiaušinio
majonezo
Šprotus supjaustyti mažais gabalėliais, susmulkinti svogūną, sutarkuoti bulves, morkas, siek tiek sutarkuoti sūrio ir šaldyto sviesto, kiaušinį, visą tai užtepti majonezu.(tik sviesto aš nedėjau)
As krevetes paverdu apie 10min,po uzvirimo,po to islukstenu. yra pirkt ir islukstentu,bet jos brangesnes
Dale, kaip smagu, kad prisijugei !!!!!
Man kokia naujena zali burokeliai :0 Noreciau paragauti, bet kazkaip nedrasu. Nuo nurokeliu sulciu, tai kai girta bunu :)
Man pats skaniausias majonezas yra HAMKER Remoulade,galėčiau ir vieną valgyti. o į salotas įpilų truputį aliejaus ir įdedu majonezo,nors aišku galima aliejaus ir nebenaudoti(ypač,jei tunas su aliejumi)
Aš tai labai mėgstų krabų mišrainę. Reikia virtų ilgagrūdžių ryžių, raudonos (bet nebūtinai) paprikos, agurko, krabų lazdelių, druskos, konservuotų kukurūzų. Viską supjaustom ir sumaišom su majonezu. Labai skanu:)
dazniausiai gamina lietuviska misraine-virtos pjaustytos morkos,virtos su lupyna tarkuotos per burokine tarka bulves(taip gaunasi tirstesnes salotos),virta desra,zirneliai,marinuoti agurkai,virtas tarkuotas kiausinis,majonezas ir prieskoniai
Ingredientai:
2-3 pomidorai,
1 svogūnas,
grietinė,
druskos pagal skonį.
Gaminimas:
Supjaustykite pomidorus ir svogūnus. Įdėkite į dubenį, įdėkite grietinę, druską ir viską sumaišykite. Labai skanu valgyti su kepsniais ir kotletais ar tiesiog vieną.
SKANAUS!!! :)
Ingredientai:
2 agurkai
1 raudonas svogūnas
1 šaukštas aliejaus
2 šaukštai majonezo
druskos
krapų
Gaminimas:
Agurkus supjaustykite riekelėmis.
Svogūnus supjaustykite griežinėliais.
Užpilkite majonezo, aliejaus, druskos ir krapų mišiniu.
Skanaus.