• 20ats.

    Deklaruotu pajamu mokejimas, ar jau gavote pinigus uz deklaruotas pajamas?

    Ar jau kuri mamyte gavo deklaruotas pajamas? As deklaravau balandzio 8 d, grazins 250 lt-sake gausiu iki liepos 31 d. Gal yra mamyciu, kurios jau gavusios pinigus?Kaip atskaiciuot valstybe, tai neklause musu visu ar uzteks tau pragyventi lesu nuemus pinigu ta men, o kai, tai Liepos men reik. Pyktis ima kartai, nuo tokios valdzios.

    FaustaŠeimos finansaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    As tai jau gavau tuos pinigelius,pinigeliai sugryzo po poros savaiciu kai deklaravau.

    pavasarinuke

  2. 3

    tai kad neteisingai supranti, tai ne tie nuskaičiuoti pinigėliai yra grąžinami, o tai, kad tu per visus metus mokėdama mokesčius per daug jų - mokesčių - sumoki. O kiek per daug sumoki, tai pagal visokias ten formules, galima susiskaičiuoti tik metų pabaigoje. Tai kad pykti tikrai nėra dėl ko, o reikia džiaugtis, kad dar kažką valstybė sugeba grąžinti.

    elegancija

  3. 2
  4. 2

    ko cia pykti as tai dar džaiuguosi kad gausu deklaraciaj

    mamyciuke

  5. 2

    Jeigu kasmet deklaruosi gaunamas pajamas, tai kasmet ir gausi tam tikrą grąžinamą sumą už praeitus metus. Šiais metais gausi už 2009 m., kitais metais - už 2010 m. ir t.t. Gerai neprisimenu visų pajamų, nuo kurių turi būti grąžinami permokėti mokesčiai, bet tikrai žinau, kad jeigu esi apsidraudęs gyvybės draudimu, tai tikrai grąžina tam tikrą procentą; jeigu mokaisi aukštojoje mokykloje ir mokslas yra mokamas, irgi grąžina dalį sumokėtos sumos; paskui dėl neapmokestinamo minimumo taikymo atrodo irgi tam tikri perskaičiavimai turi būti; kai kurios paskolos (atrodo lengvatinės, bijau suklysti) irgi turi būti deklaruotos ir grąžinama tam tikra sumokėta suma. Na, viskas, dėl kokių sumokėtų įmokų turi būti grąžinami pinigėliai, parašyta bus VMI tinklapy.

    elegancija

  6. 2

    Tikrai atsiprasau jai ka netaip parasiau.As nezinau kokias ten pajamas metines skaiciavo bet man grazint turi 250lt.O tai Elegaci...tas atskaiciuotas pajamas mum turbut kitamet grazins?Ir nepikit as tikrai nenoriu nieko izeist.

    Fausta

  7. 1

    nea dar negavau..laukiu gal per ateinancias dienas imokes

    nade

  8. 1

    as tai pat ju negavau deklaravau po motinos dienos savo pajamas bet ji skaitosi popierine deklaracija ir va iki po sioliai man ju nera vis dar viliuosi jog bus iki liepos 31d.

    lineja

  9. 1

    Trejatuk tu teisi .Paskambinus i mokescius(kai maniskis gavo,nes kartu tuo paciu metu deklaravom)pasake kad dar mano uzklausa tykrinama.Tai blin jo patykrino,o mano dar komisija tykrina.Navatnai cia gaunasi....

    Fausta

  10. 1

    As irgi dar negavau. Pernai greiciau grazino :(

    Aurima