• 12ats.

    Rytoj man sueina 41 nestumo savaite, kadangi neprasideda gimdymas, o vaikas didelis, tai sake ryt jau su tase atvaziuoti i ligonine. Kaip manote ar mane ten laikys kol pagimdysiu, ar iskart jau rytoj leis skatinamuosius, kad prasidetu gimdymas? Gal kam taip buvo?

    danieliukeKiti klausimai apie gimdymąĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    man irgi taip pat buvo,praejo 3 dienos po gimdymo termino,vaikelis irgi nemazas buvo prognozuojamas,todel liepe atvaziuoti su daiktais ir gultis i ligonine,ten tikrino ant kedes,ziurejo keleta kartu vaikucio sirdies tonus,keleta kitu tyrimu,ta nakti ligoninej niekaip vietos neradau nes jau visur buvo nepatogu,sunku guleti,manau jau neuzilgo butu prasidejes naturalus gimdymas,bet gydytoja prieme sprendima skatinti,taigi kitos dienos pavakare po 9 valandu gimdymo pasauli isvydo mano sunelis:) tiesa,ne toks didelis kaip buvo prognozuota:)

    sandritute

  2. 2

    manau kuri laika pastebes ir jei jau iki galo savaites neprasides gimdymas gali skatinti.beabejo dar atliks visus kraujo,slapimo tyrimus paziures vaikiuka,tonusus klausys ir pagal situacija spres...bet kuriuo atveju linkiu kad gimdymas prasidetu naturaliai ir vaikiukas neveluotu gimti :)

    Pearl

  3. 2

    man buvo panasiai. bet pora kart taip vaziavau su tasem, o negulde, nes apziurejo ir kaklelis buvo visiskai nepasiruoses gimdymui :( paskui po poros dienu vandenys patys nubego, bet vistiek ilgai dar skatino, nes kaklelis kietas buvo.

    Elevina

  4. 1

    vaikas buvo ir mano didelis, bet nieks neliepe is anksto vaziuoti, laukiau kol saremiai prasides. Gal jums cezarį darys, nes draugei taip buvo, atvaziavo ir be jokiu saremiu cezariu pagimde.

    vinipukas

  5. 1

    man buvo panasiai,pagulde i ligonine ir klause vaiko tonusu,kaklelis visai nesidare ir net nesiruose man tas gimdymas prasidet pragulejau viena diena,ir kadangi vaikas buvo labai didelis ir pradejo silpnet tonusai,,judesiai,, vaiko tai jau nebebuvo kur detis tai greit nusprendem cezario operacija daryt,nes daugiau laukt ir bijojom vvisi

    Brige88

  6. 1

    na pirmiausia apziures, kokia tavo situacija, o tada jau ziures, ar skatinti as ne. Juk nuo daug ko priklauso, ar kaklelis atsidarineja, ar ne? Kokia vaisiaus vandenu bukle, ar nezaliuoja ir pan. Bet tikrai jau nebedaug teks laukti :) Sekmes :)

    Indruke

  7. 1

    manau apziure tave pirmiau o weliau spres ar reikia skatinamuju ar ne

    ikmeskute

  8. 1

    as ir manau kad kuri laikapastebes ir leis skatinamuosius jei dar neprasides gimdymas.

    masiniuke

  9. 0

    Aš tai išnešiojiau vaikelį 3 dienas ilgiau,atvažiavau kai buvo terminas gimdyti,nors nieko nesijautė man,nebuvo nei blogai kasnors nei ką..:-)

    svajokliukė

  10. 0