• 17ats.

    Baimė prarasti?

    Laukiuosi pirmo vaikelio,esu laiminga,kad turėsiu vaikelį nuo mylimo vyro.Bet bijau kad vieną atradus (vaika)kito neteksiu(vyro).Vyras pasikeitė kai aš pastojau,atšalo,aš jam stora,negraži(nors svorio nedaug priaugau viso 9kg.) Bijau kad po nieštumo niekas nepasikeis.Tuo labiau kad jis jau dvi moteris yra palikęs kai jos po gimdymo neatgaudavo pirminės figūros,tiesa jis tada buvo jaunesnis.Ar nenaivu manyti kad subrendo,kad su manim bus kitaip?Esam kartu 4metus.Sutariam gerai,meile jaučiam viens kitam.Ar kam yra taip buve? Ką darėte?

    raganaiteSantykiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Dekui uz atsakymus,mielos mamytes.Tiesiog vienai stengtis ir puoselet santykius sunku.O bambekle aš tikrai nesu.Laukiuos sūnaus,taigi išvaizda pagražėjus.Pavasaris,pavydžiu,moterys vaikšto aukštakulniais,trumpais sijonas,varo vyrus iš proto...kaip aš praeitais metais.Truksta dėmesio.Bet tikiuos viskas stos į vežias. Ne man vienai taip yra.Ąčiū jums.

    raganaite

  2. 4

    Sveika, aisku labai lemia tai, kaip vyras sako, ar erzina, ar svelniai, ar piktai, ar pasisaipo. O zinant, kad nestumas susijes su padidejusiu jautrumu, tai tu, be abejo, gali ir jautriai reaguoti. Bet tavo vietoje, man irgi keltu nerima vyro elgesys...
    Bet ar tikrai viska lemia tie keli kilogramai? Ar negali priezastys slipeti giliau? Ta prasme, gal tu irzli, visa laika nelaiminga? Verti ji vis del ko nors jaustis kaltu? Gal priekaistauji? Nes manai, kad tau siuo gyvenimo momentu viskas leidziama? Labai sunku ivertinti, kai neaisku, koks jusu bendravimas...
    Bet jei taip yra, nors sunku patiketi, kad jus sieja tik fizinis grozis, tai rodytu visiska jop nesubrendima, infantiliskuma, pavirsutiniskuma. Bet tai turetu pasireiksti ir kitose rityse: tai kaip masto, kaip prisiima atsakomybe uz savo veiksmus, uz savo gyvenima, kaip sugeba rupintis kitais zmonemis.
    O patarimas visoms butu, kad su vyru rekia megzti dvasini rysi. Mokyti ji gerio, tureti savo kai kuriuos principus, juo rupintis. Vyrai, gal ir pacios pastebejot, visada prisitaiko prie moters. Jei moteris "augina" vyra dvasia, vyras pakyla ausciau, pervertina dalykus kitaip.
    Jei moteris, esanti salia vyro burbia, niurzga, pavydi, apkalbineja drauges, kaimynes, bendradarbes - toks vyras "traukiamas" moraliskai i apacia, ir jo dvasinis pasaulis nyksta ir skursta. Tokiam vyrui nebelieka nieko sventa.
    Tad, mielos moterys, siandien kiekviena atsisedam ir pagalvojam, ka galime padaryti geriau, kaip galime patobulinti musu santykius. Kiekviena diena privalote sau pazadeti, kad pasakysite kam nors (be vaiku) gera zodi ir "nurysite" viena bloga. Nutilesite nepaistenkinima, burbejima ir t.t. Jus net neisivaizduojat, kaip jusu gyvenime greitai atsiras daugiau saulytes:) Nes kokias mintis skleidziame mes, tokias pritraukiam atgal.
    Oj, kaip isijauciau:)

    Anonimas

  3. 4

    as manau, ir tai yra tik mano asmenine nuomone, prasau neisizeisti :) tai va - del to stora ir negrazi, manau perdedi:) as jauciausi stora ir negrazi i pabaiga nestumo, nesvarbu, ka sakydavo vyras, hormonai dare savo. o jau kokias isterijas keldavau, tai jezusmarija :))) dar manau, kad tai susije su tuo, ka nesioji. sako, berniukai priduoda mamytei grozio, o mergaites atima. galima ir netiketi, bet as tikiu. beveik iki pat galo jauciausi super, puosdavausi, skraidziau tiesiog:) paskutini menesi asiku ne kas buvo, priaugau 20kg, bet lankiau baseina, svarbu neuzsisedeti. manau, db sneka uz tave hormonai, tiesiog busena tokia. o ta baime - db turiu savo vaika ir jei kartais vyras mane paliktu, man nebutu taip baisu, kaip anksciau. asmeniskai man sunus suteikia ramybe, dziaugsma, jis man yra brangesnis. aisku, nepamirsau ir vyro:) bet jeigu del pakitusiu formu vyras palieka - pati pagalvok, ko jis vertas? kai bus vaikelis, viskas bus kitaip. svarbu, nepamirsk saves.

    Elevina

  4. 3

    na negalvok taip..manau ca tau viskas yra nuo hormonu kaitos besilaukiant..nenuteik saves tokioms blogoms mintims..viskas bus gerai,tik reikia paciai tuo tiketi..:0

    Anonimas

  5. 3

    na as priaugau daug daugiau nei tu,bet visu pirma tai kazkaip nestumo metu kaip uzliuliuota buvau,visai nesukau galvos del jokiu kilogramu,jei kas nors o tuo labiau vyras butu pasakes kad as stora,turbut nei suregavus nebuciau.ir labai nemalonu is tiesu kad tavo mylimas vyras tau taip sako..juk kai zmogu myli,priimi koks jis yra..juk kas atsitiktu,jei tu pradetum kalbeti,oi man praplike vyrai nepatinka,issiskirciau jei pliktum,manau tada tavasis irgi neapsidziaugtu,juk dauguma anksciau ar veliau plike pasidabina:)..asmeniskai mane tai izeistu,tad labai tau linkiu kad trecias kartas nemeluotu ir jus butumete laiminga seima:) o jei jis pabegtu nes tau liktu keli papildomi gramai,vadinasi bus tikras kiaule,gyvenes ne su tavimi o su tavo graziu kunu..nesupyk tikrai,cia tik mano nuomone,bet tokie atvejai su jo buvusiom kazkaip iskele tokias mintis pirmiausia..tikrai nesinervink ir pirmiausia apie vaikeli dabar galvok:)

    sandritute

  6. 2

    na mun taip nebuvo,vyrui visai nesvarbu ar as riaugau svorio ar ne. manau tavo vyras jei ir subrendo tai nei kiek nepasikeite...nebent pasikeis kai pamatys gimusi vaikeli...

    daina

  7. 2

    hmm keista girdet,kad pastojai,kazkuom jam pasikeitei,myli jis tave,gerai sutariat ir vistiek atsalo kazkodel...nesupyk,bet geras vyras turetu mylet moteri tokia kokia ji yra,ir suprast kad del pakitusiu hormonu visoms nestukems taip yra...

    indre1986

  8. 2

    nu cia tai man nesuprantama. jei jau zmogu myli, tai myli toki koks jis yra, nesvarbu plonas ar storas. jei jis tave paliks del to kad sustorejai po gimdymo, tai jokios meiles jis tau ir nejaucia.

    vestina

  9. 2

    pas mane lygiai buvo panasiai, gal net ir dabar sakyciau su antru nestumu jis siektiek atsales, atrodo norisi kazko imtymaus ir meilumo, o jis mieliau prie kompiuterio eina pasedeti.. ir su pirmu nestumu man dazniau pilveli glostydavo, o dabar tik kartais islemena kaip jauciates , na ranka uzdeda nakti ant pilvelio.. zinoma vyrams gal ir tampame negrazios, bet kiek pamenu po gimdymo pirmo viskas pasikeite .. vyras daug demesio skyre vaikuciui, netgi daugiau nei man.. bet po kiek laiko viskas atsistate, ir santykiai ir meile ir seimos sustiprejimas jautesi.. manau tau irgi viskas bus gerai pagimdziusi atrodysi vel grazi o ir vaikutis jusu meile tik sustiprins ;) sekmes :)

    geiza

  10. 2

    As jau 22kg priaugau, vyras man vis sako kad sustorejau, bet jis tuo patenkintas.Suzinojes kad esu nescia, tai nesoko is laimes,elgiasi kaip iprastai.O ir musu santykiai pasikeite, nera taip kaip buvo pries tai.Tiesa sakant jau neatsimenu kada sake man Myliu tave.

    miana