• 26ats.

    krikštynos, ar pasijustumet ižeista ar pažeminta, jei jusu vyra kviestu i kumus, o jusu ne?

    Ta prasme jis turetu krikštyti vaika su kita moterim?

    rugileKrikštynosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Man nepatiktu ir tikriausiai pasakyciau savo vyrui kad tuom nesu susizavejusi,o kaip elgtis tai palikciau jam spresti.

    ugniux

  2. 4

    Na nemanau kad reikėtu supykti.Nebūtinai turi būti pora.

    raganaite

  3. 3

    Tikrai nesupykčiau, nes tėvai renkasi kūmus ne dėl to, kad kuris nors iš jų gali supykti nepakviestas, o todėl, kad tikisi, kad jie savo krikštavaikį lankys, prisimins visomis progomis ir pan. Gyvenimo nenumatysi, todėl išsiskyrus vaiko tėvams ar kūmams, vaikas gali likti be vieno krikšto tėvo (o kartais ir abu krikštatėviai pamiršta apie krikštavaikį). Jau dalinausi savo gyvenimo patirtimi analogiškame klausime apie krikšto tėvus. Ir turiu pati asmeninės patirties, kai krikšto tėvai būdami pora ir dar iš vyro pusės, po skyrybų apskritai neprisimena, kad turi tokį krikštavaikį. Tai yra skaudžiausia.
    Man būtų skaudu - ir jau žinau kelis tokius nemalonius atvejus - kai pvz., būti krikšto mama pakviečia (ar tik pakalbina, pažada, kad bus kviečiama) tik ją vieną iš poros, o paskui tėvai persigalvoja, ir pakviečia ne moterį, o vyrą būti kūmu. Va toks atvejis tai tikrai įskaudintų.

    elegancija

  4. 2

    jei esam seima tai turim kartu ir krikstyti ir pirsliais buti ir t.t. as pries esu,kad dalyvautu vienas ar kitas.tiek mano vyrui tokie dalykai nepriimtini tiek man,tikrai isizeisciau...

    Indruleeeee

  5. 2

    Dar ziurint kaip sutariama su vaikucio teveliais,jei tai daroma tik del to kad vienas is krikstateviu nepriimtinas,na nesutaria,tai tada tikrai isizeisciau ir net neiciau i krikstynu svente,o jei viskas draugiskai ir tevai paaiskintu,jog nuo seno norejo,jog vaiko kumai butu buve gimines is vienos ir kitos sutuoktiniu puses,tada gal ir neisizeisciau,bet visviena malonumo tai man neteiktu.Man tai butu kaip nepripazinimas i sios gimines rata,kaip nepasitikejimas manimi.

    pavasarinuke

  6. 2
  7. 2

    na as tai supykciau..galima kviesti jei dar matoma,kad tebedraugauji ,na o jei susituoke ir viena sutuoktini imi i kuminus kita nea,tai ka as zinau tada..o tai vietoj tavo vyro as neiciau is viso..

    Anonimas

  8. 2

    o ko cia pykti? nematau tame prasmes... mano kriksto mama yra tecio sesuo. mane pakrikstyjo su savo vyru. jie issikyre tai kriksto tecio ir nebeturiu. todel ir savo dukrytei kriksto mama bus is vyro puses o kriksto tetis is mano puses

    simute

  9. 1

    man taip yra buvę, kad kvietė be manęs, nes aš pati nenorėjau, kadangi jau turėjau du krikšto vaikus, ir dar pagalvojau , o jei su tuo žmogum negyvensiu ir nesinorės bendrauti su jo gimine, geriausia rinkti giminaičius iš savo giminių rato, nes vyrai ir žmonos būna kad išsiskiria ir susiranda kitas antras puses.

    vinipukas

  10. 1

    tikrai isizeisciau, bet to neparodyciau..

    ikmeskute