• 10ats.

    mamytes pas mano maziuka 2 maumeneliai.

    idomiai 2 maumeneliai,vienas normaliai,o kitas virsugalvi,kaip 3 akis,gal pas ka tai pat yra? cia retai taip buna idomu?

    ingrida2009LavinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Skaiciau kad pas mazylius yra keli maumeneliai ir mazyliams augant jie susijungia,tai nieko baisaus,suauks jie ir pas jus,vienas greiciau,o kitas,tas kus virsugalvyje leciau.Nera del ko pergyventi ;)

    pavasarinuke

  2. 2

    Ir mano mazylis turejo du momenelius, tai normalu ir visu vaikuciai taip turi :) Tiesiog tas momellis, kuris yra pakausyje ne toks pastebimas, kaip virsugalvyje. As is pradziu net nepastebejau to anto, bet pastebejau, kad daktare, kai apziuri vaiko galvyte, visada paliecia ir pakausiuka, tai tada ir as patikrinau :)

    Indruke

  3. 2

    taip visi vaikuciai turi ne viena momeneli o kelis :) su laiku jie isnyksta :) tai naturalu

    Pearl

  4. 2
  5. 2

    mano suneluj 6menesiukai bet pas jy irgi du vienas pakausyje ir kitas galvos desinajame sone rodziau daktarams o jie pasake kad cia nieko blogo kartais taip buna kad gimsta su dveis ar trimis.tai as per dauk dabar ir nesijaudinu del to.

    daniela

  6. 2

    Pas mano mergaite ir buvo du,galbut reciau buna vaikams,bet nieko cia tokio ,tas kur pakausiuke labai greitai paliginus susitrauke,o va tas kur virsugalvi dar ir dabar dar nesusitraukes visiskai.mums jau 1,4men

    Egle

  7. 1

    Visi mazyliai turi 2 ! (knygoje skaiciau)

    Migela

  8. 1

    Manoji taip pat turejo du.Vienas virsugalvi,kitas pakausija.Pakausio momenelis vartojant vitamina d uzsitraukia per trys men,o virsugalvio iki 2m buna mazdaug.Kiek esu girdeju uzsitraukus virsugalvio momeneliui vaikas pradeda kalbet normaliai.

    Fausta

  9. 0

    pas mus taip pat du,gal taip ir turetu buti :)

    avieteleeee