• 23ats.

    Berniuko priežiura?

    Kreipiuosi į mamytes kurios augina berniukus.Perskaičiau vieno gydytojo straipsnį ir visai pasimečiau.Jis rašo, kad kūdikio apyvarpę maudant reikia atsmaukti?Iki šiol buvau skaičius kad iki 2-4metų to daryti negalima.Greit turėsiu berniuka ir noriu sužinot kaip iš tikrūjų reikia elgtis?Patarkit.

    raganaiteMotinystė (nėštumas, gimdymas)ĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    O aš skaičiau tą prieštaringa straipsnį mamosdienoraštis forume.Dėl to ir iš kilo klausimas šitas.

    raganaite

  2. 2

    na,kad per pamperso laikyti berniukus reikia daznai tai ta girdejau..daznai buname be pamperso...

    Anonimas

  3. 2

    na as turiu berniuka mums 1metukai ir menuo..bet kazkaip as niekada jam nieko nesmaukiau..netgi kaip zinoti kada ta apyvarpe maudzia??

    Anonimas

  4. 2

    As turiu suneli ir tikrai neatsmaukiu,bet daktare sake,kad nors pora kartu per savaite berniukms reikia paguleti be pamperso,kad geriau vystytusi organai.

    mamka

  5. 2

    na, mums jau 2m 3men, ir ar taip nedariau.

    Vaidole

  6. 2

    nea, tai nedarau. chirurgas tik patare dedant sauskelnes pakelti "kiausiukus" :)

    Elevina

  7. 2

    as auginu maziuka, mums 8 men bet niekada to nedariau, tik kai maudomes pakeliu pimpaliuka ir po juo nuplaunu:)

    Doviliuke

  8. 2

    As irgi auginu berniuka bet nieko ten neatsmaukyneju :) Kur matosi nesvarumai tai apiprausiu o jei jau kur giliau butu tai nezinau ka daryciau.bet kazkodel manau kad nera ko ten lysti jei viskas gerai.

    Pearl

  9. 2

    oi koks geras klausimas,as ir auginu berniuka ir mano vyras man griestai uzdraude ten ka nors daryti,tai ir nelendu kazkaip baisu suzaloti vaikeli.niekaip as nerandu daugiau klausimu,suvedus vaiko vyriskumas gal ka kitaip vesti?

    oksaniukas19

  10. 2

    reikia visad maudantis truputi atsmaukt ir papraust niekas nesako kad iki galo atsmauk,pats vaiku chirurgas taip sake,bet matai kiek zmoniu tiek nuomoniu,tad tau paciai sprest,mano pazystama to nedare ir papuliavo pas vaikiuka peliukas...

    indre1986